2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لطفا راهنماییم کنید 

منم از عید اقدامم ماه پیش برای اولین بار با یک هفته تاخیر پریود شدم .. دو روز بعد از پاکی اقدام کردم و الان ۶ روز از اقدامم میگذره عصری چند قطره خون و ترشحات قهوه ایی اچمد.. بنظرتون لانه گزینیه .. اولین باره اینجوری شدم 

لطفا راهنماییم کنید منم از عید اقدامم ماه پیش برای اولین بار با یک هفته تاخیر پریود شدم .. دو روز بع ...

ممکنه باشه 

منم تو لانه گزینی لکه بینی داشتم

در حد لک صورتی بود البته نه قطره

اما کلا به ریختگی پریود تو اقدام نشونه ی خوبیه که میگه بدنت داره واکنش می‌ده و به زودی باردار می‌شی 

ایشالا همین ماه باشی

لطفا راهنماییم کنید منم از عید اقدامم ماه پیش برای اولین بار با یک هفته تاخیر پریود شدم .. دو روز بع ...

البته دو روز بعد از پاکی خیلی زوده برای اقدام اگه واقعا میخوای باردار شی حوالی تخم گذاری اقدام کن از روز ۱۰_۲۰ یه شب درمیون