2777
2789
عنوان

پیشنهاد شام فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 34 پست
وای کاش منم حداقل نیم ساعت پیش دست بکار میشدم ماکارونی میزاشتم 😅😅🥲♥️

الان پاشو درست کن

ربو سرخ کن با ادویه تا ماکارونی قل بدی 

زود آماده میشه

لایک نکن عزیز😂😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نه عزیزم ...بدخواب میشم خیلی هم لاغر و بشدت ضعیفم ...

منم گشنمه میخوام ی لیوان شیر بخورم

بنظرت بجز قند با چی بخورم؟

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

پاشو تنبلی نکن😂من از بس شکمو ام توی غذا درست کردن حوصله ب خرج میدم

کم کم پا میشم الان میرم آشپزخونه 

یا ماکارونی یا فلافل که یهویی یادم افتاد

اما فردا باید حسابی برم پای گاز وقت بزارم 🥲♥️

وای کاش منم حداقل نیم ساعت پیش دست بکار میشدم ماکارونی میزاشتم 😅😅🥲♥️

یه کته بزارسریع  با سبزی بخور دیگه

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
با یه دونه کیک هم خوشمزه میشه بنظرم عزیزم یا چندتا دونه خرما

قند مصنوعی حذفیدم😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

منم به مشکل تو.دچارم ولی من.نون و.سبزی ندارم یه شوهر گشنه و رومخ یه نوازد که هی گریه میکنه واعصاب د ...

عزیزدلم موقعیت تو خیلی سخت تره 

اگه فعلا بیداری یه چند پیمونه برنج بزار کته درست کن هم راحته هم سیر میکنه زود و گرمه . خدا بهت توان و قوت بده مامانیه مهربون

چه کار خوبی من فعلا یخورده فقر مواد غذایی کم خونی ویتامین اینا دارم بسکه هیچی نمیخورم ،یکی دوسال دیگ ...

آره جوش میزنم

همه راه ها رو بستی😂😂نون پنیر سبزی کره مربا خامه عسل اینجور چیزا املت سینه مرغ میتونی ریز خورد کنی ...

ممنونم عزیزدلم از پیشنهادای عالیتون ...

کم کم برم آشپزخونه ببینم چی میشه♥️🥲