2777
2789
عنوان

اگه خونم نجاست باشه اهمیت ندم نمازم بخونم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 48 پست
جایی ک مهر رو میذاری سجده میکنی باید پاک باشه

اخه پاهام یا بدنم خیس میشه میخوره اینور اونور یا موهام یا دستام به دستگیره ها میخوره جربه بعد میزنم لباسام موهام بدنم ..یا خیس میشه دستم کلا باید رعایت کنم  یه مدت میخونم زده میشم ول میکنم مونده رو دلم عین ادم برم وصو بگیرم بیام بخونم اه

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه پاهام یا بدنم خیس میشه میخوره اینور اونور یا موهام یا دستام به دستگیره ها میخوره جربه بعد میزنم ...

وسواس شده برات انگاری، تو یقین داری حتما همه جای خونه کامل نجس شده؟ 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

عزیزم تا زمانی که ۱۰۰ درصد مطمئن نیستی که جایی نجسه، اونجا نجس نیست

آیا تو کاملا مطمئنی که فلان جای فرشتون نجسه!؟ اگه نه پس نجس نیست

از این به بعد رعایت کن نمازتو بخون

اگه چیزی هم هست که راحته برات آب بکش که خیالت راحت باشه اگه نه که هیچ

تمام

وقتی روی دستگیره ها اثر نجاست نیست یعنی پاکه مگر اینکه بدونی و یقین داشته باشی نجسه

عین تجاست که نیس مثلا دستمال جا نچس کشیدم اومدم به مثلا رو کبینت زدم حالا همونجا عین نجاست نبوده ها ولی نچپجاست حتما باید اب رد شه تا تمیز شه دیگه 

اگه دست من کرمی باشه بخوره جا نجس دست منم نجس میشه

عزیزم شما بنظرم وسواس داری 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
دنبال بهونه برا نخوندن نباشبا ی سجاده یا پارچه حله

این که حله لباس جدا میتونم بدارم امااا طول رو ز بدنم خیس میشه اینا میخوره اینور اونور سخت میشه سا بعد حموم موهام خیسه حتما باید خشکش کنم نجس نشه 

نمیدونم فقط من متوجه نمیشم چی میگی یا بقیه هم مثل منن

اخه بگم چه جور شده اینا سر دراز داره کلی گفتم شوهرم خونس سر اون زود زود تایپ میکنم کلی میگم 

خوب سعے درپاڪ وتطهیربودن همہ جا بڪنید خونہ نجس دراعصاب وروان وآرامش تاثیرمنفے داره

سخته اخه چطور همه جا خونه رو جوری پاک کنی که اب رد بشه