2777
2789
شوهرت درکت میکنه؟بهت احترام میزاره،مثلا وقتی مریصی کمک حالت میشه یا میگه جمع کن این بجه بازیو

من خب سنم کم بود در حد کمک تو تمیزکاری خونه کار انجام داده بودم 

هیچ غذایی بلد نبودم یعنی بلد بودم ولی تا بحال اون چیزایی که یاد گرفته بودم رو عملی نکرده بودم 

تقریبا ۴ ماه طول کشید تا آشپزیم خیلی خوب شد 

تو اون مدت غذا اگر خراب میشد یا هرچیزی با ذوق و تعریف میخورد و با آرامش ایرادش رو می‌گفت 

و منم دفعه بعد سعی میکردم بهترش کنم 

حتی چند بار کلی غذا بیرون ریختم چون خودم خوشم نیومده بود و هیچ بحث و دعوایی بابت اینکه پولمو ریختی دور با اینکارت‌ یا اینکه گشنه موندیم و فلان نکرد 

یکبار هم که ظرف رو تمیز نشسته بودم ماکارانی پر از کف بود یک هفته مریض شده بود بازم هیچ دعوایی نکرد و اصلا به رو نیاورد که همچین چیزی شده 

با این رفتاراش و آرامشش الان انقدر‌ دستپختم عالی شده حتی همون موقع هم که خوب نبود کلی تعریفمو میکرد پیش بقیه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

من خب سنم کم بود در حد کمک تو تمیزکاری خونه کار انجام داده بودم هیچ غذایی بلد نبودم یعنی بلد بودم ول ...

خداروشکر ،شوهرمن از اول سر غذا شکم زمین وزمان بهم میدوخت منم سنم کم بود بلد نبودم ولی من درکل از انتخابم پشیمونم ۱۰سال ازم بزرگتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر واقعا.شوهرمن ۱۰سال بزرگتره اصلا درکم نمیکنه من توپریودی خیلی دردمیکشم اصلا توجهی نمیکنه تاز ...

من اولین باری که درد شدید داشتم برا پریود جوری که با هیچی ساکت نمیشد تو عقد بود 

خونه پدر و مادر همسرم بودم هی بهم دمنوش و مسکن و همه چیز دادن ولی درد داشتم مث درد زایمان انقد شدنش زیاد بود 

سر ظهر روز جمعه که همه جا تعطیله اونم تو روستا که دیگه بدتره‌ کمکم کرد لباس پوشیدم و اون همه راه اومدیم تو شهر که من سرم زدم و آمپول که حالم خوب بشه 

تا ۵ ماه بعد ازدواج همینطور بودم همراه می‌رفتیم دکتر موقع پریود 

خداروشکر ،شوهرمن از اول سر غذا شکم زمین وزمان بهم میدوخت منم سنم کم بود بلد نبودم ولی من درکل از انت ...

شوهر من اصن شکم پرست نیس 

غذا نباشه تخم مرغ یا خامه مربا میخوره ایراد نمیگیره 

خیلی بده اینطوری که یه نفر مدام ازت کار و غذا بخواد به هرحال هر چقدر هم آدم از آسپزی و اینچیزا خوشش بیاد با این رفتارا زده میشه و دلش نمی‌خواد حتی برا خودش هم غذا بپزه

خداروشکر ،شوهرمن از اول سر غذا شکم زمین وزمان بهم میدوخت منم سنم کم بود بلد نبودم ولی من درکل از انت ...

چند سالتونه؟

چند سالگی ازدواج کردین؟