2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما و همسرتون

از اول رابطمون خوب بود 

عاشق هم شدیم و با عشق ازدواج کردیم 

تا به الان جز مشکل مالی هیچ مشکلی نداشتیم نمی‌دونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه 🥲🙃

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

شوهرت درکت میکنه؟بهت احترام میزاره،مثلا وقتی مریصی کمک حالت میشه یا میگه جمع کن این بجه بازیو

اصلا اختلاف سنیمون حس نمیشه 

به قول معروف پایه است واسه همه چی 

خیلی آروم و صبوره‌ و مهربونه 

هر موقع مریض شدم فوری بردم دکتر و مواظبم بوده

اینطور نیست که چون مریض شدم و نتونستم کاری انجام بدم واسه یه لقمه غذا زمین و زمانو‌ بهم بدوزه‌  

من افسردگی داشتم یکسال قبل اینکه اصلا قضیه ازدواج برام پیش بیاد اوایل  اون ماهی که همسرم اومد خواستگاریم یهو تصمیم گرفتم داروهامو بزارم کنار 

اگر همسرم نبود هیچوقت افسردگیم خوب نمیشد 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

شوهرت درکت میکنه؟بهت احترام میزاره،مثلا وقتی مریصی کمک حالت میشه یا میگه جمع کن این بجه بازیو

الان رو که نبايد معیار بزارن ۲۰ سال دیگه خانم ۳۸ سالشه جوونه ولی آقا شده ۵۲ و قطعا حوصله خیلی چیزارو دیگه نداره 

اصلا اختلاف سنیمون حس نمیشه به قول معروف پایه است واسه همه چی خیلی آروم و صبوره‌ و مهربونه هر موقع م ...

خداروشکر واقعا.شوهرمن ۱۰سال بزرگتره اصلا درکم نمیکنه من توپریودی خیلی دردمیکشم اصلا توجهی نمیکنه تازه بنطرش لوس بازی درمیاد کاش بیشتر من میفهمید

الان رو که نبايد معیار بزارن ۲۰ سال دیگه خانم ۳۸ سالشه جوونه ولی آقا شده ۵۲ و قطعا حوصله خیلی چیزارو ...

بنطرمنم خوب نیست شوهر من ۱۰سال بزرگتره من ۳۴سالمه اون ۴۴خیلی وقتا میگه حوصله لوس بازیات ندارم واقعا پشیمونم از انتخابم