2777
2789
من عمل کردم ولی تو بیمارستان با هیستروسکوپی دیگه شبو نموندم

بیهوش شدی یعنی؟ برا شمام دهانه ی رحمت بود؟ هیتروسکوپی چطور بود درد داشت اذیت شدی ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیهوش شدی یعنی؟ برا شمام دهانه ی رحمت بود؟ هیتروسکوپی چطور بود درد داشت اذیت شدی ؟

اره  بیهوش شدم برا من مابین رحم و اندومتر بود خونریزی ۵ سال امونمو برید بعدش تشخیص دادن از چیه  

نه بعد بیدار شدن یه درد خفیف مثل پریودی بود اصلا اذیت نداره 

ولی اگه تو مطب باشه فکر کنم درد داشته باشه 

اره بیهوش شدم برا من مابین رحم و اندومتر بود خونریزی ۵ سال امونمو برید بعدش تشخیص دادن از چیه نه ب ...

آره من از خود معاینه هم ترس دارم چه برسه بخواد پولیپ رو بدون بی حسی برداره،من تا حالا اینجوری خونریزی نداشتم یه هفته از روز آخر پریودم گذشته هنوز خون تازه میاد سونو هم دادم انگار بیشتر شده از دیروز، راستی شما ضخامت هم داشتی ؟

آره من از خود معاینه هم ترس دارم چه برسه بخواد پولیپ رو بدون بی حسی برداره،من تا حالا اینجوری خونریز ...

دقیق یادم‌نمیاد ضخامت ولی اولین‌بار یه هفته بعد پریودی خون تازه دیدم همون شد که ۵ سال درگیرش بودم روز به روز هم بدتر میشد 

دیگه تا جایی که ۳۸ روز کامل خونریزی داشتم  ۲ روز در ماه پاک بودم عین میت شده بودم

ولی گفت اسنرس داشته باشی دوباره بعد عمل برمیگرده  که دو سال بعدش همون شدم دوباره عمل کرد ابنبار آ یو دی مینرال گذاشت که جهت درمان دارویی بود  ولی بعد دو سال خود بخود اونم افتاد و رحمم بزرگ شد و اندومتر شدید شد  الان دو ماهه برداشتن 

دقیق یادم‌نمیاد ضخامت ولی اولین‌بار یه هفته بعد پریودی خون تازه دیدم همون شد که ۵ سال درگیرش بودم رو ...

آهان چه سخت   من اولین باره اینطور شدم چون پولیپ دهانه ی رحم هست و سه سانت هم اندازه شه میگم شاید جلوی خونریزیمو میگیره که ضخامت گرفتم خدا کنه ضخامت از این باشه چیز بدی نباشه 

آهان چه سخت من اولین باره اینطور شدم چون پولیپ دهانه ی رحم هست و سه سانت هم اندازه شه میگم شاید جل ...

جلوی خونریزی رو نمیگیره 

باعث خونریزی میشه همون که میگی خون تمیز میاد بازم یه دکتر متخصص دیگه برو ببین نظر اون چیه با حرف یه دکتر تو مطب برندار 

جلوی خونریزی رو نمیگیره باعث خونریزی میشه همون که میگی خون تمیز میاد بازم یه دکتر متخصص دیگه برو ببی ...

باشه عزیزم ممنونم که وقت گذاشتین انشاءالله که سالم و سلامت باشید