2777
2789

ازدواج دختری که دانشجوی دندانه پدرش فوق‌العاده آدم پولداریه ولی معتاده و پدرومادرش از هم جدا شدن با پسری که خانواده خوبی دارن ولی وضع مالیشون خوب نیست پسره اهل هیچی نیست خیلی کاریه ماشین داره قبل اینکه بدونه پدره دختره کیه عاشقشه و دختره رو خیلی میخواد 

مشاور کنکور هستم هر سوالی داشتید درخدمتم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر از نمای بیرون همه چیز خوبه 

اما باید اعتقادات و اخلاق و رفتار پسره چطوره 

و اینکه بعد اینکه مسئله پدر و بفهمه چکار میکنه؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب بقیه چیزام مهمه ولی اگه پسره با خانواده دختره مشکلی ندارن اوکیه

مادره دختره ناراضیه میگه تو دکتری نباید با این ازدواج کنی خانواده دختره خیلی خیلی خیلی ثروتمندن میگه اختلاف طبقاتی هست

همکلاسیته پسره؟ اگه اونم دندانه خوبه چراکه نه

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

بنظر از نمای بیرون همه چیز خوبه اما باید اعتقادات و اخلاق و رفتار پسره چطوره و اینکه بعد اینکه مسئله ...

میدونه مسئله پدر رو و اینکه پدر دختره با اینکه معتاده ولی از این معتادای ضایع نیست و خیلی هم پولداره خیلی خیلی ثروتمند 

همکلاسیته پسره؟ اگه اونم دندانه خوبه چراکه نه

عزیزم برای خودم نیست برای یکی از شاگردامه که امسال دندان قبول شده پسره مکانیکه

میدونه مسئله پدر رو و اینکه پدر دختره با اینکه معتاده ولی از این معتادای ضایع نیست و خیلی هم پولداره ...

اصلا اعتیاد پدره چیزی نیست که دختره واسه خودش نقطه ضعف کرده

خیلی از اقوان کلا اعتیاد رسم بزرگانشونه😄