2777
2789

سلام 

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

چی هست؟

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیاز وسیر فروان تفت بده نمک ادویه فلفل بزن دال عدس ها بشور بریز داخلش رب هم بزن تفت بده یه مقدار اب بریز بپزه جا بیافته با پلو میشه خورد با نون هم میشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پیاز وسیر فروان تفت بده نمک ادویه فلفل بزن دال عدس ها بشور بریز داخلش رب هم بزن تفت بده یه مقدار اب ...

مرسی

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

مثل  عدسی  درستش  میکنن   البته    دال  عدس  رب وسیر هم  داره

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دال عدس کدومه

دال عدس کدومه

خواهش میکنم خیلی خوشمزه ولی ابن غذا باید سیر داشته باشه فلفلش هم زیاد بشه عالیه

اخه خونه ما از سیر بدشون میاد