2777
2789

دخترم صرع داره😭دارو میخوره  

بخاطر همین یادگیریش هم ضعیفه یادش میره درساشو  

دعاکنید خوب بشه 

دوره ی درمانش دوساله 

خوبه خوب خوب بشه 

درساشم خوب بشه 

روزای خوبم بیاد

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

چند سالشه 

براتون اعمال شب ارزوها رو میخونخ

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

چند سالشه براتون اعمال شب ارزوها رو میخونخ

۷ 

اعمالش چیه؟ خودمم انجام بدم

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه براتون اعمال شب ارزوها رو میخونخ

خیلی ممنون ‌ انشالله شما هم به آرزوهات برسس

۷ اعمالش چیه؟ خودمم انجام بدم

والا طبق چیزی ک شنیدم 

یه حمد 

یه سوره قدر

یه ایت الکرسی

سه تا توحید 

هفتا صلوات

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

۷ اعمالش چیه؟ خودمم انجام بدم

https://namnak.com/%D8%A7%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%84%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%BA%D8%A7%D8%A6%D8%A8.p29485

این لینکو کپی کن تو گوگل بزن

کاراشو انجام بده چیزایی که من گفتم برا ثواب و اینا هست بیشتر