2777
2789
عنوان

تو اولین قرار ملاقات با پسر دوست دارین پسره چی بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 29 پست
چی😂

بگه عاشقت شدم میخوام بگیرمت

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایگل اگر نخواسه چو قول درو بی😂🤣

دی باید بخوازی چو بود گول دت مردم بید

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

عادی و راحت باشه 

جلسه اول رو نمیخواد اتفاقا خیلی با موضوع برن بیرون 

طبیعیه دو تا آدم غریبه نمیتونن یه دفعه در مورد خصوصی ترین مسائل سبک زندگی شون صحبت کنن

جلسه اول رو اختصاص بدن به یخ شکنی یکم در مورد چه طوری پیش رفتن رفت و آمدهاشون در جلسات آینده ، موضوعاتی که میخوان صحبت کنن ، خط قرمزاشون توی این معاشرت ها و ...

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
همین چیزا بهش گفتممیگفت میترسم به دختره بگم سرد بشهمیخوام یواش یواش با حرفام نشون بدم

نه بگو رمانتیک و نگاه عاشقونه داشته باشه و بگه خیلی دوست دارمو ...

یعنی چی خودش باشهخود خودش شر هست از همین میترسه 😂

😂😂

خب بگه من میخام خودم باشم باهات روراست و نمیدونم از چی خوشت میاد بدت میاد 

راجب آینده حرف بزنه این ک چه کارایی قراره بکنه نه اینکه وعده وعید گنده بده ها 

از دختره تعریف کنه تعریف خوب ها جلف نه 

برای قرار اول سرسنگین باشه 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

داداشم از اینکار ها ازش بعید نیست با شناختی که ازش دارم😂😂ولی نمیدونم اینطوری کنه طرف خوشش میاد یا ...

🤣🤣🤣ن باباااا فرارررر میکنه میگه کارم ب قرار دومم نمیکشه 

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
چرا😂البته بعضی ها هم دوست دارن

😂اخه کی تو قرار اول ماچ میکنه خو بدون طرف هوله من هفتم بودم اولین قرارم با نامزدم هردو تو شیشه ماشین محو بودیم😐🤣🤣🤣

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤