2777
2789

داداشم با یکی از دانشجویان های دختر کلاسشون آشنا شده رفتیم خواستگاری 

حالا میخوان برند بیرون تا بیشتر آشنا بشند

داداشم سوال میکنه چی بگم بهش چطوری برخورد کنم

البته خودم جواب دادم

میخوام بدونم شما چی میگید چی دوست داشتید از پسره تو قرار اول بیرون بشنوید یا چطوری برخوردی داشته باشه 

بگه عاشقتم عزیزم میخوام بخوازمت 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از خودش بگه ولی خیلی زیاد تعریف نکنه از خودش 

سوالای کلی و عمومی بپرسه 

وارد حریم شخصی نشه جلسات اول خواستگاری خیلی سوالای عمیق که مربوط به جلسات پیشرفته‌است نپرسه اصلا صحبت مسائل جنسی جلسات اول نکنه

بگه فردا مامان اینا هستن بیام خواستگاری؟!

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                    اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ، لای یک کتاب بگذار . این مردم کتاب نمی خوانند...