2777
2789

از کجا پیدا کردی؟

گولشون رو نخور اصلا

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

دیواربیکارم بیرونم نمیتونم کارکنم میگم کلاهبرداری نباشن

دروغه باور نکن

خیاطی نمیتونی بکنی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من چند تا سایت و اینا میشناسم

معتبرن پولشون به حسابم اومده

مبلغشون زیاد نیست در حد ۵۰ تومن

ولی اگه دوست داشتین بگین واستون بفرستم، بعدا میتونین کسیو خواستین دعوت کنین بابت اونا هم بهتون هدیه میده

ولی به اینجور چیزا اصلا اعتماد نکنین

مخصوصا وقتی از طرف شخص باشه

معمولا واسه پولشویی استفاده میکنن از شماره کارت

یا اگه واسه ادمینی و تایپ ازتون پول خواستن دروغه اطمینان نکنین

واسه خوب کردن حال آدما لازم نیست حتما دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه:)
دادن اسم و شماره کارت مشکلی نیست نترس اطلاعات دیگه رو نده

چرا عزیزم خطرناکه

واسه پولشویی میتونن استفاده کنن

یه مبلغ بزرگ میاد به حساب پای ایشون گیره

واسه خوب کردن حال آدما لازم نیست حتما دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه:)
چرادروغه شماتجربه دارین

من تجربه ندارم ولی هم اینجا میگن

هم یکی دوتا از آشناها دنبال کار در منزل بود گفتن اول پول واریزشه بعدش دیدن دروغه کلا جواب اینا رو ندادن

ولی تو دیوار نبود فکر کنم اینستا یا تلگرام بود

من که اصلا باور ندارم بخاطر همین