2777
2789
عنوان

وای نمیتونم خوابگاه رو واسه یثانیم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 171 پست

چ جالب 

من صبح تا شب دعا میکنم دانشگاه جای دور برم دور شم از خونه بعد شما ناراحتی 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من صبورم ولی میدونه فرقه بینه کسی که یادش رفته با کسی که داره لج بازی میکنه 

پاشده رفته تموم‌اصرار خوابگاه در مورد منو گذاشته کف‌دست همکلاسی پسرم خب این ینی چی

وااییی قرار بزاریم ببینیم همو پس😂😂🤍انشاالله موفق باشی گلم🥲❤️یادت نره امشب برای من دعا کنی پرستار ...

شما شیرازی ؟ 

انشالله عزیزممم 🥲😘 همکار بشیم انشالله هر شهری دلت خواست نشدم بیای اینجا پیش خودم 🤣😘

چ جالب من صبح تا شب دعا میکنم دانشگاه جای دور برم دور شم از خونه بعد شما ناراحتی

منم همینجوری بودم اما هم اتاقیام خیلی بدن گول این فیلمای بامزه تو خوابگاه خوردم

اگه سئوالی چیزی داشتی بپرس خوشحال میشم راهنماییت کنمدرسته جای بزرگی نیست،ولی بزن بیرون حال و هوات عو ...

تا بوق سگ دانشگاهیم جمعه پنج شنبم بخوام برم بیرون معمولا میرم شیراز گردی تا حالا بجز یه پارک اینجا جایی نرفتم

شما شیرازی ؟ انشالله عزیزممم 🥲😘 همکار بشیم انشالله هر شهری دلت خواست نشدم بیای اینجا پیش خودم 🤣😘

انشاالله که انتقالی نگیری پس منم همون جهرم قبول شم باهم باشیم از الان میخوام رفیق دانشجوییمو اکی کنم😂❤️