2777
2789
عنوان

نوار مشبک یا پنبه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 61 پست

نوار بهداشتی رو باید بر اساس نیازت انتخاب کنی یعنی بستگی به پریودیت داره

واسه تاپیک قبلتم یه اپ پریودی نصب کن مثلا هرلایف خیلی خوبه قسمت مقاله ها هرچی مقاله داره بخون چیزای خوبی داره قسمت اصلی برنامه هم پریودیتو وارد میکنی میگه چجور حساب میشه و دفعه بعد کی پریود میشی و... علائمتو میتونی وارد کنی بهت کلی هم توصیه میکنه.. کلا خوبه نصب کنی یکم باهاش ور بری با همه چیزش آشنا میشی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه مارکی

الان من میخوام دو تا داشته باشم

فعلا مولپد که تو توضیحات گفتم بهم ساخته ولی خب باید یه پنبه این داشته باشم

یه مارک خوب به معرفی کنید ولی برای خونریزی شدید مناسب باشه و یه وقت نریزه

فعلا یدونه نوار تافته مخصوص نوجوانان بگیر بستشم نارنجیه اگه خوشت اومد بازم بگیر

من جات بودم چند مدل امتحان میکردم آخرم یکیشو همیشه میگرفتم

بهترین مارک تافته هست مای لیدی هم خیلی خوبه فقط چسبش یکم ضعیفه

پنبه ریز اصلا نگیر بدرد نمیخوره 

من خودم گود مود و مای لیدی استفاده میکنم

گود مودی که من میگیرم همزمان هم مشبکه هم نرم و پنبه ای قیمتشم خوبه (ایناییش که بسته بندی تکی دارن) اونایی که کلاسیکن امتحان نکردم کلا کلاسیک اصلا استفاده نمیکنم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان من میخوام دو تا داشته باشمفعلا مولپد که تو توضیحات گفتم بهم ساخته ولی خب باید یه پنبه این داشته ...

برای خون ریزی شدید تافته ضخیم بگیر عالیه

یا اگه خیلیی شدیده سوپر پد مای لیدی اما یکم گرونه

تافته یه مدلم داره پشتش پهن تره برای شب موقع خواب عالیه روزم میتونی راحت استفادش کنی

بعد اینکه چون تازه پریود شدی تا ۳ سال نامنظم بودن پریودت طبیعیه بعدش تنظیم میشه سال اول ممکنه این وسطا یکی دو ماه کلا نشی بعد بشی