2777
2789
عنوان

عمل لوزه کردم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست
۳۱ سالمه تو کلینیک توی میرداماد

منم قصد دارم ولی جرعت نکردم   الان چند سال از تصمیم کذشته😵اسم دکتر لطف میکنید و اینکه هزینه چقدر شد و همراه لازم داستبد؟ببخشید سوالم زیاد شد

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هزینه ازمایشها و رفت و امد شد ۳۵ تومن دکتر نبی الله شریعتی

چقدر هزینش زیاد شده عمل لوزه که کاری نداره اینهمه پول گرفته

سوپ میکس شده ،بستنی ، مایعات مثل آبمیوه اینا میتونی بخوری ....چند روز هم باید دردش رو تحمل کنی دیگه....نگران نباش میگذره

منم قصد دارم ولی جرعت نکردم الان چند سال از تصمیم کذشته😵اسم دکتر لطف میکنید و اینکه هزینه چقدر شد ...

عمل کن اگه اذیت میشی به دردش میارزه من تازه عمل کردم البته بیمارستان دولتی شد ۴۰۰ تومن ! تازه یه شبم موندم بیمارستان با تیغ عمل شدم بخیه هم نداشتم 

عمل کن اگه اذیت میشی به دردش میارزه من تازه عمل کردم البته بیمارستان دولتی شد ۴۰۰ تومن ! تازه یه شبم ...

من بیشتر بوی بد دهانم اذیت می‌کنه😳 شما کدوم بیمارستان عمل کردید و پیش کدوم دکتر

من بیشتر بوی بد دهانم اذیت می‌کنه😳 شما کدوم بیمارستان عمل کردید و پیش کدوم دکتر

منم به خاطر سنگ لوزه بوی عفونت میگرفت دهنم جوری که اصلا حرف نمیزدم جایی ، مسیح دانشوری عمل کردم ببین اونجا اکثرا بچه های ترم اخر تخصص عمل میکنن خود دکترم تو عمل هست من که راضی بودم گفتن ۵ تومن میشه با بیمه تامین اجتماعی ولی ۱۵۰۰ دادم ۱۱۰۰ هم برگردوندن البته بیمه با بیمه فرق داره 

منم به خاطر سنگ لوزه بوی عفونت میگرفت دهنم جوری که اصلا حرف نمیزدم جایی ، مسیح دانشوری عمل کردم ببین ...

بیمه تامین اجتماعی دارم و تکمیلی 

از رفت و آمد قبل عمل هم حوصلم نمی‌کشه شما چقدر زمان برد از شروع تا عمل؟واینکه خودتون درخواست عمل دادید یا دکتر گفتن راهش عمله؟ ببخشید سوالم زیاد شد

بیمه تامین اجتماعی دارم و تکمیلی از رفت و آمد قبل عمل هم حوصلم نمی‌کشه شما چقدر زمان برد از شروع تا ...

من لوزم کوچیک بود ولی از زمان کرونا هی سنگ میداد و عفونت گوش داشتم ، دکتر گفت درد زیاد داره گفتم اشکال نداره اذیت میشم گفت باشه ۲ ماه بعدش نوبت عملم شد اواخر اذر عمل کردم الانم اکی ام ، عمل به من گفتن ۶ اینجا باش ولی تا یکی مرخص شه من جای اتاق بگیرم طول کشید ۱۱ رفتم تو ۱۲ عمل شدم تا ۱۳ نیم ساعت بعدم به هوش اومدم 

بیمه تامین اجتماعی دارم و تکمیلی از رفت و آمد قبل عمل هم حوصلم نمی‌کشه شما چقدر زمان برد از شروع تا ...

تکمیلی قرارداد ندارن ولی میتونی هزینشو از تکمیلی بگیری یدونه لوله اسپیرال باید بگیری ۲۰۰ اینا میشه بقیش با بیمارستانه خیلیم خوب بودن پرستارهاش و خیلیم تمیز بود ساختمان جدیدش عمل میکنن و بستری میشی 

تکمیلی قرارداد ندارن ولی میتونی هزینشو از تکمیلی بگیری یدونه لوله اسپیرال باید بگیری ۲۰۰ اینا میشه ب ...

ممنون از اینکه با حوصله جواب دادی ان شالله تنت سلامت باشه گلم