2777
2789
عنوان

چیکار کنم به شوهرم وابسته نباشم

173 بازدید | 12 پست

هتوز نامزدیم و من تاحالا قبل ایشون باهیچکس رابطه ای نداشتم و الان خیلی بهش وابسته شدم گرچه که خیلی زیادم باهم جایی نرفتیم همش دلم براش تنگ میشه میترسم بعد ازدواج وابستگی اذیتم کنه و اصلا تمرکز ندارم درس بخونم یا هرچی همش حواسم پیششه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازکجابفهمم وابسته ام یانه؟

من خیلی شوهرمودوس دارم الانم  همین الان رفته دلم براش تنگ شده ولی فکرمیکنم وابسته اش نیستم یکم که میگذره اونقدری دلم تنگ نمیشه که نتونم کاراموبکنم وفلان وقتی نیست هم میتونم خوشحال باشم وبگردم و..

چه ضربه ای

جوری شد خودش به زبون آورد که دوست نداره من این قدر اویزونش باشم 

بین خانوادم مشکل درست شد خیلی چیزهای دیگه 

من ازبس وابسطس بودم هی زنگ میزدم پیام میدادم می اومد خونمون و برادر از این موضوع راضی نبود با نامزدم میونشون شکر آب شد 

چه جالب ممنون نظر شما مفید بود

ممنون یعنی کلا همه همینن اگه کلا پیشت باشه هم زده میشی باورت میشه تعطیلات میشه من عزامیگیرم  بنظرم که میره کار خیلی خوبه کلا پیشم باشه میره رو مخم با کاراش

رابطه نداشتم😳 بیرون رفتیم باهم فقط

اهان اخه میگن بعد رابطه هورمون وابستگی ترشح میشه :/

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑