2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کامپوزیت کردم فرداش افتاد😂. تازه دکتره کلی هم تعریف کرده بود برات بهترین کامپوزیتو میزارم

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

نه اخه دکتری ک من پیشش رفتمو چندتا از اشناهامون رفتن خوب بود

نه متاسفانه من خیلی عجله کردم بدون پرس و جو رفتم پیش این دکتره. که اونم اینطوری شد

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

همش افتاد؟

من فقط6تا کامپوزیت کرده بودم که دوتاش افتاد..تازه همون دندونم که کامپوزیتش افتاده. همونو یکمی تراشیده بود الانم دندونم کوچیک شده کلی هم با دندون بغلی فاصله افتاده. خیر سرم رفته بودم دندونمو خوشگل کنم بدتر شد..هر چی میکشم از این عجول بودنه خودمه🤦‍♀️

من فقط6تا کامپوزیت کرده بودم که دوتاش افتاد..تازه همون دندونم که کامپوزیتش افتاده. همونو یکمی تراشید ...

وای منم میترسم بخدا

دندونای زیرتون ک تراش داده بود الان کامپوزیت افتاد 

قیافش کلی بهم نریخته ک؟

همین الان داشتم به کامپوزیت کردن دندونام فکر میکردم😐

خیلی کامپوزیت خوبخ ولا

من خودم با اینک دندونم شکسته پشیمون نیستم

این دکتر هم فامیلامون پیشش انجام دادن الان ۲ ساله

من‌رفتم