2777
2789
عنوان

بهم میگن دیگه فکر کفن باش نه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 32 پست

واااا

چه خنده دار 😂

آخه ۳۵ سال سنی نیست که دور از جون فکر کفن باشی! 

هنوز فرصت داری شما ، بشرطی که تو اجتماع ظاهر بشی و کنج خونه نشینی 

به راننده اسنپم میخواستی بگی بتوچه که فا.ل گوش وایمیسی؟؟؟

بعدم گزارش میزدی به اسنپ که دیگه سرش تو زندگی مردم نباشه 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اعتماد به نفس نداری ،اصلا راننده اسنپ  به چه حقی باید چنین حرفی بزنه ،مگه مجرد بودن یا متاهل بودن امتیازه،به جای این فکرا سعی کن رو خودت کار کنی پیشرفت کنی بیشتر تو اجتماع باشی اگر ازدواج کردن هدف زندگیته،الان دورانی نیست که دخترا حتما ازدواج کنن سر ازدواج نکردن حرف وحدیث بشنون

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃

جالب اینه که همون کسایی که همچین تیکه هایی به بقیه میندازن خودشون شخمی ترین زندگی هارو دارن.اینجوری فقط میخوان خودشونو آروم کنن.

وگرنه اون کسایی که زندگی های خوبی دارن اصلا به این فکر نمیکنن که بقیه چیکار میکنن

مقصرتویی که دهنشونو پرازخون نمیکنی😡 لااقل یه کفش پرازعن داشته باش هرکی زراضافه زد باهمون بکوب تودهنش...دخترعمه شوهرم ۴۰سالش بودیه شوهرعالی کردالانم دوتابچه داره روی سرشوهرش جاداره خوشگلم نیستا فقط اعتمادبه نفس داره

تقصیر خودته که اعتماد به نفست پایینه میذاری چرت و پرت بگن من 38 سالمه خودم دلم نمیخواد ازدواج کنم هیچکس هم جرات نداره هیچ چرتی بهم بگه با خاک یکسانشون میکنم حتی اگه کسی بگه ایشالا عروسیت بدم میاد و جواب نمیدم چه برسه که بخوان حرف مزخرف بزنن‌و نظر بدن

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍

من 17سالگی ازدواج کردم ایکاش توسن 35ازدواج میکردم خام بودنفهم عزیزم خودت ناراحت نکن ایکاش من مجردبودم طعنه مردم مبشنیدم برام حرف مردم اصلن اهمیت نداره 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏

عزیزم خودتم باورت شده هااا

خوبی ؟

۳۵ ام شد سن زیاد ؟

عزیزم جوونی هنوز

اونام بیشعورن که اینطوری اغراق آمیز توهین میکنن

حقیقت نداره

جوابشونو بده تا دیگه حرف مفت نزنن

تفکرای قاجاری چیه؟!

دخترای فامیل ما تازه از ۳۸ به بعد یاد ازدواج میفتن هیچ کسم نمیگه دیره والا

شیرینی که پخش نمیکنن خطاب به اطرافیان شما :/

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

عزیزم خودتم باورت شده هاااخوبی ؟۳۵ ام شد سن زیاد ؟عزیزم جوونی هنوزاونام بیشعورن که اینطوری اغراق آمی ...

باور کن اصن روحمو دیختن بهم نخندی ولی تصمیم گرفتم اگر نشه خودمو خلاص کنم  خصوصا من خیلی فشار رومه هی میگن یکی قبول من یالا

دختری از جنس فولاد

باور کن اصن روحمو دیختن بهم نخندی ولی تصمیم گرفتم اگر نشه خودمو خلاص کنم خصوصا من خیلی فشار رومه هی ...

درکت میکنم گلم 

ای جانم🥲❤

اصلااااا ضعف نشون نده

آدم مناسبت بالاخره سر راهت قرار میگیره خوشگلم

مطمئن باش هیچ وقت دیر نیست 

اما تا اونموقع یه جوری با حرفات این اطرافیانو که بهت توهین میکنن بکوب تا جرئت نکنن تو دلتو خالی کنن

والا من هر چی دختر مستقل و باهوش و خوشگل دیدم دیر ازدواج کردن و عاقلانه و با صبر 

هیچ عجله نکن

مسابقه دو نیس

والا الانم که میبینی ازدواج کرده هاش پشیمونن

عزیزم لطفااا حرفاشونو باور نکن

اونا حرف مفته فقط 

درست میشه همه چی 

خوشبخت باشی❤

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

درکت میکنم گلم ای جانم🥲❤اصلااااا ضعف نشون ندهآدم مناسبت بالاخره سر راهت قرار میگیره خوشگلممطمئن باش ...

فدای قلب مهربونت بشم ایشالله شمتهم خوشبخت باشی و لبت خندون  

دختری از جنس فولاد