2777
2789
عنوان

بهم میگن دیگه فکر کفن باش نه شوهر

312 بازدید | 32 پست

ننگ از این بالاتر؟ بخدا چشمم زدن و غرور کاذبم داشتم از 14 سالگی خاستگار داشتم ولی به دلم نبودن چ یکیم خوب بود که بهم خورد هر چیدعا نذر منی که مثل ستاره تو فامیل بودم از درس زیبایی سرزبون مسخرم میکنن مادرم میگه هی کی تور دیگه میگیره اون روز راننده اسنپ وقتی فهمید مجردم با تلفن حرف میزدم  میگه شااااااید ی پیرمرد یا مرد زن بچه دار بیاد بگیردتون ماه دیگه میشم 35 سال هنوز ریز میزم ولی...  

از ترس طعنه دوستا و همکلاسیام اینستا و همه چی پاک کردم استادام فک میکنن من 2تا بچم دارم 

چرا باید مسخره شم؟  

دختری از جنس فولاد

عزیزم چله حق شناس بگیر 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

شنیدم برا ازدواج خوبه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی‌خود میکنن مسخره کنن مگه همه حتما باید ازدواج کنن شاید یکی دوست داره مجرد بمونه . 

اگه شوهر میخوای دعا معراج بخون ولی نزار هرکی هرچی از دهنش در اومد بگه 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

تو یوتیوب ویدیو استاد کاوه رو ببین اگ فک میکنی از چشم زخمه و...https://youtu.be/L6fYxjQhoD0?si=ITSL3dqjlgj9zaOt

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)