2777
2789
عنوان

شامپو رنگگگگگگ

62 بازدید | 17 پست

کسی اینجا استفاده کرده ؟؟!

موهام خیلی مشکی نیست یه رنگ تقریبا  خرمایی داره...

رو موهام جواب میده یا نه ؟!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه رنگش میخوای بزنی

دودی

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
رنگ بذار بجای شامپو رنگ . چه رنگی میخا

دودییییی

من یکماه در به در گشتم تا قهوه ای روشن خریدم مشکی پرکلاغی شد

😂😂😂😂 وایییییی

دودییییی

اولین مرحله موتو با دودی و زیتونی پایه ۱۲ بااکسیدان ۹ روشن میکنی بعد میشوری و خشک میکنی بعد بیسکوییتی رو با دودی و زیتونی پایه ۶یا۷ ترکیب کن. حالا بجای بیسکوییتی میتونی گردویی یا نسکافه ای  هم بزنی .

اولین مرحله موتو با دودی و زیتونی پایه ۱۲ بااکسیدان ۹ روشن میکنی بعد میشوری و خشک میکنی بعد بیسکوییت ...

احسنت،، موهام خراب نمیشه؟؟!!! خیلی حساسم روشون

واقعا؟مثلا دودی بلوند

خروجی طلایی نمیشه اما یه قهوه ای روشن بدون نارنجی و قرمزی میده لاب لای موهات عالی میشه.

اولین مرحله موتو با دودی و زیتونی پایه ۱۲ بااکسیدان ۹ روشن میکنی بعد میشوری و خشک میکنی بعد بیسکوییتی رو با دودی و زیتونی پایه ۶یا۷ ترکیب کن. حالا بجای بیسکوییتی میتونی گردویی یا نسکافه ای  هم بزنی .