2777
2789
کم مهارتی نیستا الان میری تو خیابون ببخشید یه گاوایی رانندگی میکنن ادم میترسه بلا نسبت بمیره انگار ا ...

آره بلد بودن خوبه ولی متاسفانه فقط همین مهارتو دارم

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای پیانوو چقد قشنگگگ سخته؟واقنم افتخار داره🫠

مرررسی عزیزم❤️

سختتت با تمرین نه واقعا 

اتفاقا روند یادگیریش سریع تر از گیتار و ایناست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
اسی لطفا خودتم بگو

خودم وسط طراحی لباس و نقاشی و طراحی و خیاطی و گلدوزی و عروسکدوزی و آشپزی و اینا غرقمم😂 این وسطا ژیمناستیک و باله و رقص هم کار میکنم😂 ولی درس نمیخونم....

مرررسی عزیزم❤️سختتت با تمرین نه واقعا اتفاقا روند یادگیریش سریع تر از گیتار و ایناست

من بعضی وقتا به این فکر میکنم برم سراغ گیتار یا پیانو ولی حس میکنم خریدنشون خیلی گرونه و میترسم واسه تمرینش وقت نکنم یا نصفه ول کنم

من بعضی وقتا به این فکر میکنم برم سراغ گیتار یا پیانو ولی حس میکنم خریدنشون خیلی گرونه و میترسم واسه ...

برو کلاس اول 

تو خود اموزشگاه یک ماه اول رو کار کن 

اگر خوشت اومد شروع کن و بخر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

اینکه میتونم چشامو لوچ کنم😐

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

وای😂😂چشات چه عشق و حالی میکنن😂

خیلب اصن😐

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

وای دقیقااا دقیقاااا فکر کنم هممون همین مشکلو داریم😂

من دوره آموزش کامپیوتر دوس دارم،آموزش شناگری دوس دارم،کلاس دفاع شخصی دوس دارم و....ولی همشون پول میخوان😂😂😂

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️