2777
2789

تو هتل همش میومد دم در زنا 

حتی گاهی یهو سرشو مینداختن پایین بدون اینکه اطلاع بده میومد تا وسط سالن و برمیگشت

عمه م میگه چرا این پدرشوهرت اینقدر خنک و هیز بود 

زل میزد تو چشمهای آدم، مرد مگه زل میزنه تو چشم آدم 

خدایی راست میگه خیلی شرمنده شدم واقعا از این حرکتش

آخه مرد برو بشین تو مردا دیگه چی میخوای از اینور

از انتخابم سرافکنده شدم پیش فامیل 

کلی هم‌پزشونو داده بودم😔

😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از انتخابت ؟ پسر چه ربطی به پدرش داره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

الان مردا دیگه میان تو سالن و یه سانس با زنا میرقصن و قشنگ دید میزنن 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

پدرشوهر یکی از آشناهای ماهم اینجوری بود آخر معلوم شد سه چهار تا زن و هفت هشت ده تا صیغه داشته میومد ...

🤣🤣🤣🤣

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

خب بالاخره خانواده هم مهمه

درسته ولی پدرش اینطوره پسر دلیل نیست اینجوری باشه

پدر من شوهر خوبی برای مادرم نبود کلی اذیتش کرد

ولی من بر غکسش میخام مرد خوبی برای زن ایندم باشم و هوای قلبش رو داشته باشم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

پدرشوهر یکی از آشناهای ماهم اینجوری بود آخر معلوم شد سه چهار تا زن و هفت هشت ده تا صیغه داشته میومد ...

آره اتفاقا یه بار به مامانم گفت چرا ازدواج نمیکنی دوباره 

خیلی خیلی بدم اومد به شدت.

بعد تو عقد هم به مامانم از سرتا پاش نگاه انداخت 🙂

انگار کلا یجوریه حس خوبی دیگه بهشون ندارم 

ای خدا قلبم