2777
2789
عنوان

داداش بد ذات و پلیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 45 پست
ارثیم در کار باشه چیز زیادی نیس یه خونه بود ک زد به اسم همین داداشم

اون یکی داداشت چطور درگیر نشد؟ محاله سکوت کنه

اسی ببخشید ولی مادرت چرا به یدونه دخترت ظلم. کرد البته ممکن اون داداشتم چرب کرده باشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی روز خوش نبینن

بی شرف عالمه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

پدرم هنوز در قید حیاتهطلاهای مامانم رو همون هفته ی اول بین خودش و اون داداشم تقسیم کردن

چه پا پس میکشی 

یعنی چی نرفتم خونه پدریم

کارت اشتباهه باید بری و کوتاه نیای اصلا 

پدرتون چی میگن خب؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

چه پا پس میکشی یعنی چی نرفتم خونه پدریمکارت اشتباهه باید بری و کوتاه نیای اصلا پدرتون چی میگن خب؟

خب وقتی بابام و داداشم بهم روی خوش نشون نمیدن و اخم و تخم کنن عزت نفسم قبول 

نمیکنه برم ترجیح دادم حتی بمیرنم سر خاکشون

نرم پدرم یکم نرم تره ولی میدونم داداشم 

تا میتونه زیر ابم رو جلوش میزنه 

اون یکی داداشت چطور درگیر نشد؟ محاله سکوت کنهاسی ببخشید ولی مادرت چرا به یدونه دخترت ظلم. کرد البته ...

اون وضعش خوبه زیاد خودش رو درگیر ارث 

و اینچیزا نمیکنه 

خط بعدیتون رو متوجه نشدم مامانم چرا باید بهم ظلم کنه ؟!

مامانم تا بودش این خوک کثیف (داداشم )

جرعت نداشت نگاه چپ بهم بندازه

پس همون بهتر که نرفتی چند ساله ولشون کن به حال خودشون به شوهرت وبچه هات برس مامانت باهات خوب بود

مامانم عالی بود تا بودش این جرعت نمیکرد 

بهم نگاه چپ بندازه

اون وضعش خوبه زیاد خودش رو درگیر ارث و اینچیزا نمیکنه خط بعدیتون رو متوجه نشدم مامانم چرا باید بهم ظ ...

خب مامانت میگی هیچی بهت نداده بقیشم داده به این داداشت 

پدرم رو گفتم مامانم فوت شدن

من منظورم مادرت بود چون گفتی یه خونه داشته زده بنام برادرت 

خب وقتی بابام و داداشم بهم روی خوش نشون نمیدن و اخم و تخم کنن عزت نفسم قبول نمیکنه برم ترجیح دادم ح ...

چه برادر و پدر نامردی 😞😞💔

خب عزیز من اینجوری اگه خدایی نکرده پدرتون فوت شن هم داداشتون ارث نمیدن بهتون

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بابام زده به اسم داداشم

اها 

ای بابااا

دیگه نیمشه کاریش کرد واقعا موندم یه عده چرا فک. میکنن پدر مادری زاییدن و عشق و حاله 

عدالت 

۳۰شوهرم طرف منه میگه حق داری هر چی میخای بهش بگی ولی من ترجیح دادم تا اخر عمرممشده حتی برای فوت بابا ...

ببخشید احیانا پدرتون ،سراغی از شما نمی گیرن 

که چرا سه ساله نرفتی خونه اش 

خوب برو 

غرغر کرد بگو همونقدر که خونه بابایی توعه خونه منم هست