2777
2789
نه زندگی حالیشونه نه بچه فقط مامانمامان مهمون دارهمامان مریضهمامان خونه تکونی داره...الان بعد ۱۹ سال ...

اره فرقی نداره زن یا مرد ،وقتی اینطوریه باید بفرستیش همون ور دل مامانش ،حالا جالبیش اینه همون مامانه تحملش نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😁😁😁خوبه نونمون دست تو نیست

من اگه حرفم اشتباه بود همه بجز شما تاییدم نمیکردم ،حالا شما شاید استثنا باشی،از نظر روان شناسی هم کسی که بند عاطفیش جدا نشده نباید ازدواج کنه 

اره فرقی نداره زن یا مرد ،وقتی اینطوریه باید بفرستیش همون ور دل مامانش ،حالا جالبیش اینه همون مامانه ...

فقط می خوان بگن ما بچه هامون هیچ مشکلی ندارن و مثل بقیه ازدواج کردن ولی فردای ازدواج دوباره می رن دنبال همون روش قبلی شون و انتظار دارن هر روز بچه اشون تنگشون باشه و برای همه کارهاش نظر بدن

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

دقیقا. هر روز می خوان خونه مادرشون باشن بعد تعجب می کنی پس برای چی قبلش انقدر اصرار داشتن ازدواج کن ...

ازدواج مث توقبررفتن یه لباس سفیدتنت میکنن یه اعزاییل ک شوهرت بالاسرت نکیرمنکرهم ک خودت میدونی کیان