2777
2789
عنوان

میخوام اسید بپاشم رو صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 107 پست
عزیزم الان همه با عمل خوشگلناگه انقد اعتماد ب نفست رو درباره چهره ت از دست دادی ی انالیز بکن چهره ت ...

نمیدونم کجام زشته ولی میدونم زشتم خودمو تو آینه حتی نمیخوام ببینم

سلام عزیزم

فکر کنم دختر باشی من خودم۱۸سالمه به عنوان یه دوست بهت یچیزی بگم نودونه درصد ما ادما چهره ی مهمولی و عادی داریم من الان خودم یروز حس میکنم زشتم یروز حس میکنم خوشگلم مشکل تو ریشه تو اعتماد بنفس و مقایسه کردن خودت با دیگرانه سعی کن خیلی روی اینا کار کنی باور کن اصلا این چیزا افتخار. برای ادم نمیشه چهره ی همه ما هر طوری هم که باشه اخرش قسمت مورچه های زیرخاک میشه😂😂😂 از زندگیت لذت ببر بیخیال بابا رو چیزایی کار کن ادم دم مرگ بود به خودش افتخار کنه بگه زندگیمو بیخودی نگذروندم از زندگیت لذت ببر مطمعنم خیلی هم زیبایی اما اعتماد بنفس نداری یا خودتو با دیگران مقایسه میکنی اصلا چهره ی اسید روش پاشیده رو تصور کن یا چهره هایی با بیماری های مختلف و.....باور کن از عجیب بودنشون و اینکه چقد زیاددن این افراد روزی هزاران بار خداروشکر میکنی پس خودتو دوست داشته باش و به غرورت اجازه نده انقدر خودشو پایین بیاره و خودشو مقایسه کنه تو قطعا بهترین خودتی موفق باشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فشار که هست نفرمافشار خیلی زیادی هم هستفک میکنی همین یه لباس میپوشن عکس میگیرن تمومدوستم مدل بود دیگ ...

ولی فشار کاریش به اندازه یکی که پزشکه نیست چرا راه دور بریم به اندازه یه کارگر که صبح تاشب کارمیکنه آخر ۲۰ تومن درآمدشه

سلام عزیزمفکر کنم دختر باشی من خودم۱۸سالمه به عنوان یه دوست بهت یچیزی بگم نودونه درصد ما ادما چهره ی ...

مقایسه که میکنم حتی با یه آدم رندوم اما من نمیخوام معمولی باشم میخوام خوشگل باشم

اگه بهت بگم با قانون جذب میشه دیدت رو نسبت به خودت عوض کنی باورت میشه؟ بخدا من روی خودم کار کردم با تمرین هر موقع که تصور زیبایی از خودم دارم واقعا زیبام و هر موقع هم میگم نه من زشتم من فلانم واقعا هم زشتم باور کن دارم جدی میگم