2777
2789
عنوان

میخوام اسید بپاشم رو صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 107 پست
خوشگلیه یه چیز کاملا نسبیه .مثلا همین دماغی که قوزش تو ایران زشت حساب میشه .تو فرانسه کمیاب و یکی از ...

عه پس برم فرانسه زندگی کنم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکی مث تو بوده بعد که عکسشو دیدم فهمیدم چقدر از من بهتره!!😐😄

نمیدونم ۳ سال پیش فک کنم یه روز تو مدرسه بودم ماسکمو بعد از دو سال تمام برداشتم اونروز دونفر بهم گفتن چقدر زشتی از اون روز به بعد زندگیم دیگه مثل سابق نشد کل مردم کره زمینم بهم بگن خوشگل دیگه قرار نیست باور کنم یکی از اونا که بهم گفت زشت دختر داییم بود هنوزم میگه... 

اسید بپاش.. مگه به حال ما فرقی میکنه... وقت خودت داغون تر میشی.. منم قیافه ام معمولیه... خوب هیچ کدوم از استاندارهای به ظاهر زیبایی ایرانیا رو ندارم... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

نمیدونم ۳ سال پیش فک کنم یه روز تو مدرسه بودم ماسکمو بعد از دو سال تمام برداشتم اونروز دونفر بهم گفت ...

میخوای یه کاری کنیم؟
من الان قسم میخورم که حقیقتو میگم
تو یه عکس از خودت بزار هر عکسی که داری بعد زود وردار قبله سه دیقه ورداری پاک میشه
من اگه خوشگل بودی میگم خوشگلی اگه زشت بودی ام حتی ذره ای میگم مثلا فلان جوری و زشتی
و من هرچی گفتم و از الان به بعد باید قبول کنی
ریسکه دیگه من که نمیدونم تو چه شکلیی
شانسی

اگه میخوای قبله مردنت حقیقتو بفهمی

بزار عکستو

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

مدل ها رو دیدی؟ اونا بدون هیچ استرسو فشاری دارن کار میکنن با درآمد های خیلی خیلی بالاااا

فشار که هست نفرما

فشار خیلی زیادی هم هست

فک میکنی همین یه لباس میپوشن عکس میگیرن تموم

دوستم مدل بود دیگه دیدم شرایطشو

ظواهر رو دیدی فقط

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان