2777
2789
عنوان

ناراحتی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست
ابجی ناراحت نشی من شرایطتو نمیدونم ولی اگ شده با ی مراسم ساده و خونه اجاره ای سریع تر عروسی کن اگ بچ ...

نه عزیزم مراقب هستیم ما خونه داریم چندتا همشونم وسایل چیده شده توش اما فعلا شرایطشو ندارم برا عروسی گرفتن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم مراقب هستیم ما خونه داریم چندتا همشونم وسایل چیده شده توش اما فعلا شرایطشو ندارم برا عروسی ...

یعنی هزینه مراسم هنوز اوکی نیست حدود ۷۰۰ میلیون میخوایم

گفتم والا ناراحت شد گفت تو همیشه میگی روم نیست گفتم تو برو چند شب پیشم رفت خودش بهش گفتم برو تو

اصلا بهشون بگین که دوران عقد محدودیتهایی داره که برای حفظ حریم خانوادگی خودتون در اینده خوبه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اصلا بهشون بگین که دوران عقد محدودیتهایی داره که برای حفظ حریم خانوادگی خودتون در اینده خوبه

ت اصلا درموردش حرفی نزدم اونم دید ساکتم به رو خودم نمیارم اشتی کرد خود به خود😂

ت اصلا درموردش حرفی نزدم اونم دید ساکتم به رو خودم نمیارم اشتی کرد خود به خود😂

خب الحمدلله 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد