2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا تنهایی بیرون رفتن برا یجوریه؟چند سالته ؟باید خودت بزور بزور خودتو هل بدی بعدا میخوای چیکار کنی!

۱۹ سالمه چون اول اینکه من آنقدر بیرون نرفتم اصن گم میشم و بعدی و مهم تر اینکه چند نفر مزاحمم شدن و البته یه پیرمرده اصن حس خوبی نگرفتم 😬🤦🏻‍♀️

۱۹ سالمه چون اول اینکه من آنقدر بیرون نرفتم اصن گم میشم و بعدی و مهم تر اینکه چند نفر مزاحمم شدن و ا ...

منم تجربه اش رو دارم واقعا آدم حس بد مبگیره

ولی متاسفانه این چیزا عادیه و برا همه پیش میاد به خاطرشون نباید خودتو محدود کنی بشینی خونه بعدا که سنت بالاتر رفت پشیمون میشی که چرا نهایت استفاده ات رو از روزات نکردی🫠

یه راه حل پیدا کن که مزاحم نشن مسیرایی که میری جاهایی که میری پوشش و این حرفا ولی نشین تو خونه😁

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱