2777
2789
عنوان

کیا پدر شوهرشون فوت شد بعدش چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 32 پست
چی بگم اگر به اسم باشه هیچ کاری نمیتونی بکنی جز اینکه بگین اختلال حواس داشته بزور برادرشوهرت برده سن ...

ن ب اسم کسی نزده.ب اسم خوده پدر شوهرمه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
خواهر شوهرم اینا مغازه رو برداشتن.موندیم ما و همین برادرشوهرم و مادر شوهرم ک ی خونه هست ب ارزش ۱۵ می ...

نه دیگه سهم مادر شوهرت ۱/۸ دارایی پدرشوهرته اونو می‌تونه بده به پسر عزیز کرده اش. خواهر شوهرتم اگه سند مغازه به نامش نیست می‌ره جز انحصار وراثت و فقط با رضایت شوهرت به نامش میشه وگرنه باید تقسیم بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه سهم مادر شوهرت ۱/۸ دارایی پدرشوهرته اونو می‌تونه بده به پسر عزیز کرده اش. خواهر شوهرتم اگه س ...

ممنون عزیزم.خونه پدر شوهرم ۱۵ میلیارد می ارزه یک هشت چقدر میشه سهم مادر شوهرم خدا شاهده من چقدر غذا براش درست کردم و کاراش کردم.کجا باید شکایت کنیم

ممنون عزیزم.خونه پدر شوهرم ۱۵ میلیارد می ارزه یک هشت چقدر میشه سهم مادر شوهرم خدا شاهده من چقدر غذا ...

دفتر خدمات قضایی در خواست انحصار وراثت بدید یک میلیارد و هشتصد و هفتاد. البته مهریه اش رو هم می‌تونه از ارث برداره

دفتر خدمات قضایی در خواست انحصار وراثت بدید یک میلیارد و هشتصد و هفتاد. البته مهریه اش رو هم می‌تونه ...

خدا تومن مهریه داره.میتونه تمام مهریه اش برداره

ن گلی.ی مغازه بود ک خواهر شوهرم اینا برداشتن مونده ی خونه که ب اسم پدر شوهرمه و ارزشش ۱۵ میلیارد و م ...

حالا اینکه مادر شوهرت میگه میخوام سهم خودم را بهش بدم اگه بره به نامش ن بکنه شما کاری نمی‌تونید بکنید ولی خداراشکر پدر شوهرت چیزی تا زنده بوده به نام اون پسرش نزده الانم باید همه بیان امضا کنن تا ارث تقسیم بشه اگه 15 میلیارد هست پول خوبی به شما میرسه به نظرم بزار مادر شوهرت سهمشا را بده به اونا عوضش میگه از من مراقبت کنن شما هم راحت میشین دیگه هم از شما انتظاری نداره حالا هر موقع داد خیلی نازن میشه ولی بعد یه سال قول میدم با اخم عروسش مواجه میشه وبعد میفهمه عجب غلطی کرده وامیدوارم بعدش شوهرت گردن نگیره ازش مراقبت کنه

والا همین بگو.موندم چ کنبم

هیچی قطع ارتباط برن بمیرن راحت ولشون کن برن. بدرک

اگ سند ب اسم مادره باشه هیچی ازت نمیاد 

اگ ب اسم پدر باشه تقسیم بندی میشه

تو شهرما ی بار ۴برادر بودن باباشون ب شدت پولداربود

یکی از داداشا از قبل ب طریقی از پدر امضا کرفته بود و تمامی داراییشو ب نام خودش زده بود

خلاصه داداشا واسه دفن پدرشون اجازه دقن نمیدادن امضا نمیزذن میگفتن جنازه بمونخ بو کنه ب درک

تا داداشه خودش رفت همه سندا درس کرد و هرکی پول سهم خودش برد

البته این کارا دل میخاد

هیچی قطع ارتباط برن بمیرن راحت ولشون کن برن. بدرکاگ سند ب اسم مادره باشه هیچی ازت نمیاد اگ ب اسم پدر ...

ینی مامانش پاره میکنم چون تمام بدبختی و کاراش برا من و شوهرم بوده فقط اینکارو عملی کنه ابرو براش نمیزارم