2777
2789
عنوان

کیا پدر شوهرشون فوت شد بعدش چی شد

307 بازدید | 32 پست

پدر شوهرم خدا رحمتش نکنه تا زنده بود هرچی بود و نبود داد اون برادرشوهرم ...و به شوهرم هیچی.هیچی.همه کاراش با شوهرم بود.حالا هم مادر شوهرم میگه هر چی بهم برسه میدم اون پسرم!ایا میشه اعتراض کرد شکایت کرد.پدر شوهرم چیزی ب اسم هیچ کسی نکرده.چ کنیم.واقعا بی عدالتیه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای انصار وراثت همه باید امضا کنن تا چیزی به نام کسی بشه قانون هم حق همه رو مشخص می‌کنه

خواهر شوهرم اینا مغازه رو برداشتن.موندیم ما و همین برادرشوهرم و مادر شوهرم ک ی خونه هست ب ارزش ۱۵ میلیارد که به نام پدر شوهرم هست.منتها مادر شوهرم جلوتر میگه سهم من مال اون پسرم با زن و بچش.

خستم.

چیزی ب ما نمیرسه.

اگه تو زمان زنده بودنش به نام برادر شوهرت کرده باشه شما نمیتونی شکایت کنی

ن گلی.ی مغازه بود ک خواهر شوهرم اینا برداشتن مونده ی خونه که ب اسم پدر شوهرمه و ارزشش ۱۵ میلیارد و ما و مادر شوهرم و برادر شوهرم موندیم .مادر شوهرم میگه هرجی بهم رسید میدم اون پسرم با زن و بچش نگهم دارن بجاش.

پس اینهمه خدمت شوهر من چی؟.؟؟؟؟

مگ شوهر بیچاره تو پسرشون نیست؟؟چرااینجا همه اونی ک ارثش خورده میشه هستنچرا همیشه ما باید حقمون خورده ...

والا همین بگو.موندم چ کنبم

چی بگم اگر به اسم باشه هیچ کاری نمیتونی بکنی جز اینکه بگین اختلال حواس داشته بزور برادرشوهرت برده سند به نام زده یا وکالت داده سند به نام زده البته باید مدرک پزشکی ببرید که مثلا آلزایمر داشته