2777
2789

درمورد هرچیزی

یه تجربه و نکته ای که خیلی به دردتون خورده هرچند ساده و تکراری بیاید به بقیه هم یاد بدید 

درمورد شغل، آشپزی، رشته ی تحصیلی، روابط با آدما و.... 

حتی اضافه کردن یه ادویه به غذا که تاثیر مثبتی در طعمش داشته 

یه دونه نکته بیاید بگید همتون ما یاد بگیریم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونما شاید اشتباه باشه ولی به من خیلی کمک کرده.. هیچوقت تو محیطی که قراره مدت طولانی درس بخونی یا ...

بله کاملا درسته

اشتباهی ک من در محیط کار قبلیم انجامش دادم

همکار، همکاره

همکلاسی، همکلاسیه

اینا هیچ وقت دوست نیستن

با دوستت همکار نشو با همکارتم صمیمی نشو

غذات شور شد ی سیب زمینی بنداز توش

تخمه خواستی بو بدی تو اب نمکش نشاسته بریز مثل بازاری میشه

واس مرغت مزه دودی بده چنتا زغال روشن بنداز تو یک ظرف روش روغن بریز بزارش تو ماهیتابه مرغت و درش رو ببند

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

با دوستت همکار نشو با همکارتم صمیمی نشوغذات شور شد ی سیب زمینی بنداز توشتخمه خواستی بو بدی تو اب نمک ...

چه نکات خوبی گفتی

مخصوصا در مورد تخمه

همش برام سوال بود برا من چرا اونطوری نمیشه 

چه نکات خوبی گفتیمخصوصا در مورد تخمههمش برام سوال بود برا من چرا اونطوری نمیشه

تازه اگ حوصلت بکشه وقتی تخمه ها تفت خورد پهنش کنی رو ی پارچه و نمک و ابلیمو و نشاسته رو بریزی تو نمکدون و بپاشی رو تخمه ها تا خشک شه دیگ حرف نداره

ولی کلا چ پارچه پهن کنی چ همون رو گاز نمک بزنی باید تو نمکدون بریزی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اگه نمی دونی واسه برنج کته چقدر آب برزی این کارو انجام بده :به ازای هریه پیمانه برنج دوبرابر با همون پیمانه آب بریز 

نمک و رو غن رو اول اضافه کن و موقع قل زدن همش نزن 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
اگه نمی دونی واسه برنج کته چقدر آب برزی این کارو انجام بده :به ازای هریه پیمانه برنج دوبرابر با همون ...

وای باورت میشه یکی از مشکلات منه؟ 

من اشپزیم خوبه اما برنج نمیتونم بپزم😐😂