2777
2789
عنوان

خواهرم بیمارستانه میشه براش دعا کنید رفته زایمان کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 31 پست
منم شبی ک خواهرم رفت زایشگاه گریه کردم اون یه شهر دیگه بود نمیتونستم برم پیشش انشالله زود بچشون بدن ...

خواهر منم ازم دور بود ۳ ماه پیش رفت برای زایمان اون شب و بچه ش سر زایمان فوت کرد هیچوقت یادم نمیره تا صبح داد زدم و گریه کردم ... چقدر دلم خاست بچه خواهر منم زنده بدنیا میومد ترو خدا براش دعا کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای دختر بیچاره ،ظلم و ترومای عظیمیه تو این سن چنین تجربه ای💔

الان کامنتتون چه کمکی به استارتر و خواهرش میکنه؟

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

خودمم تجربش داشتم بنظرم بهترین و شیرین ترین حسه 

ولی درد داره

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید
خواهر منم ازم دور بود ۳ ماه پیش رفت برای زایمان اون شب و بچه ش سر زایمان فوت کرد هیچوقت یادم نمیره ت ...

وای چرا 

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید

تروما؟ اینها ذوق میکنن که از بقیه جلو افتادن به جا درس و پیشرفت خونواده تشکیل دادن

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
همدلی بود ، چون واقعا تجربه وحشتناکیه بارداری و زایمان ،اون هم تو این سن

دیگه حالا که شده کاری جز دعا از ما بر نمیاد❤️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

اونچه که درد داره نمیتونه لذت بخش باشه

والا که مراقب گری دائمی هیچ لذتی نداره

نمیدونم شب بیداری و صدای جیغ بچه و عوض کردن پوشک واقعا چه لذتی داره دیگه دردهاش بماند

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خواهر منم ازم دور بود ۳ ماه پیش رفت برای زایمان اون شب و بچه ش سر زایمان فوت کرد هیچوقت یادم نمیره ت ...

از رحمت خدا غافل نشو 

براشون دعا میکنم انشالله دلتون شاد بشه✨🤍

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

خواهس میکنم خواهرت زایمان کرد اگر یادت بود خبر بده

سلام عزیزم ساعت ۱۰ بود زنگ زدن گفتن بدنیا اومد 

سلام عزیزم ساعت ۱۰ بود زنگ زدن گفتن بدنیا اومد

مبازکه 🥰🥰😍😍😍قدمش خیر باشه خاله مهربون 

خواهرت حالش خوبه .

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35