2777
2789
عنوان

هر سوال داری بپرس کریم خان جواب میده و راهنمایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 163 پست

راستی مامانو بابام امسال میرین مکه یانع

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا به من چیزی نگفتی

خب باور کن‌کنکور چیز عجیبیه ولی اگر تلاشت میکنی همین ادامه بده پزشکی و میاری ولی تمرکزت بیشتر نهایی باشه و 

در آینده هم هر شغلی که خودت داری همسرتونم همون حوزه میشه نمی دونم احساسم اینطوریه

«شاهی بدون کلاه»

خب باور کن‌کنکور چیز عجیبیه ولی اگر تلاشت میکنی همین ادامه بده پزشکی و میاری ولی تمرکزت بیشتر نهایی ...

اره تلاش که زیاد میکنم  یعنی منظورت اینه با همین رویه برم قبول میشم یا نه             حس میکنی کی ازدواج میکنم 

اره تلاش که زیاد میکنم یعنی منظورت اینه با همین رویه برم قبول میشم یا نه حس میکنی کی از ...

خودت میخوای قبل از اتمام درس ولی خانواده میگن صبر کن درسات تموم شه موفق باشی 

«شاهی بدون کلاه»

میاد ولی دیگه دست از سرت برنمیداره 😅😅

خداروشکر اگر اونکه اول گفتم میاد

اما اگر منظورت دومیه که گفتی قبلا عاشقش بودی بنظرت اومد چیکار کنم برگردم؟😂

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر اگر اونکه اول گفتم میاداما اگر منظورت دومیه که گفتی قبلا عاشقش بودی بنظرت اومد چیکار کنم بر ...

تا اون موقع همه چی تغییر میکنه هیچ چیز شرط هیچ چیز نیست 

«شاهی بدون کلاه»

تا اون موقع همه چی تغییر میکنه هیچ چیز شرط هیچ چیز نیست

اصلا متوجه نشدم🥲ببخشید که انقدر سوال میکنم عزیزم

اما من نفر اولی ک گفتم یعنی ( ش ) رو دوست دارم میخوام اون بیاد

میتونی یکم واضح تر بهم بگی؟

اون کی میاد ب دیدنم کی راه وصالمون درست میشه

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا متوجه نشدم🥲ببخشید که انقدر سوال میکنم عزیزماما من نفر اولی ک گفتم یعنی ( ش ) رو دوست دارم میخو ...

ن خواهش میکنم کاشکی حس های که میگفتم درست باشند 

خب با این (ش) که میگم یک مدت پیش میری بعدش نمی دونم یه چیزی اتفاق میفته که ارتباط باهم ندارین بعدش عشق قدیمیت برمیگرده و این بار دیوانه وار میخوادت حتا شاید تا خواستگاری پیش بیاد ولی خب میگم این حس ها هیچ درست نیست شاید با همون ش که گفتی راه بیایی 

«شاهی بدون کلاه»