2777
2789

برات گرفتم

این اومد

باوجود سختیهایی ک تاحالا کشیدی بخت باتو است

توکل به خدا کن و از او مدد بخواه.بهوش و گوش و زنگ باش ک خبر خوشحال کننده ای در راه است و دعا کن ک خدا خودش روی رقیبانت را کم‌کند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برات گرفتماین اومدباوجود سختیهایی ک تاحالا کشیدی بخت باتو استتوکل به خدا کن و از او مدد بخواه.بهوش و ...

برا منم میشه بگیرین لطفا نیاز دارم

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

برای منم میشه بگیرید لطفا

این اومد

ادم خوشبین و متواضعی هستی

از محنت کشیدن درد و رنج روزگار هیچ هراسی نداری و زبان به شکایت نمی‌گشایی و چون ایمانت به خداوند است پس احتیاجی به کمک و راهنمایی عالمان بی‌عمل هم نداری لذا خیالت آسوده باشد که دست خدا بالای سرت خواهد بود و در زندگی در نمی‌مانی

برات گرفتماین اومدباوجود سختیهایی ک تاحالا کشیدی بخت باتو استتوکل به خدا کن و از او مدد بخواه.بهوش و ...

برای من هم لطفا بگیر sevda 

منم برات کوثر خوندم

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
برا منم میشه بگیرین لطفا نیاز دارم

به اسرار غیب واقف نیستی نه امیدی به بازگشت مسافر خود داری و نه امیدی به نجات خود از گرفتاری‌ها و درد و غم اما دنیا همیشه اینطور نمی‌ماند دوباره زندگی شیرین خواهد شد و با توکل به خدا و خواندن قرآن به خود آرامش بده و در راه رسیدن به مراد دل از سختی‌ها شکایت نکن

برای من هم لطفا بگیر sevda منم برات کوثر خوندم

برای رسیدن به هدف علم و هنر و تقوا کافی نیست 

سختی‌ها را خواه ناخواه باید تحمل کرد و در برابر ناملایمات باید صبور بود اما از همه مهمتر ایمان داشتن به هدف و توکل کردن به خداست بنابراین دست از تلاش نکش و راهت را بااستقامت ادامه بده