2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت خونع باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 4042 بازدید | 171 پست
نمیشوره اصلا خشک میشه دیگه پاک نمیشه زایمان کردم خونه بابام بودم وقتی برگشتم خونه نمیدووووونی دستشوی ...

از این بچه هم اوردی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اسی تو که تا اینجاشو تر زدیی لاقل از این مرد بچه دار نشو سنی نداری هم سنیم من الان درگیر درس و دانشگ ...

ن اصلا بچه میخام چیکار چن روز پیش پریودم عقب افتاد داشتم سکته میکردم خداروشکر خبری نشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم تو هم برو خونه ی پدرشوهرت و با خانواده ش صحبت کن ببین نظر اونا چیه و همچنین واکنش همسرت پیش اونارو ببین اگه دیدی نتیجه ای نداشت و خانواده ش هم مثل خودشان بعد برو خونه ی پدرت یه مدت بزار تنها بمونه حساب کار دستش بیاد

ن اصلا بچه میخام چیکار چن روز پیش پریودم عقب افتاد داشتم سکته میکردم خداروشکر خبری نشد

اره خواهر بیخیال شو سنی نداریی از این مرد بخوای الان بچه دار بشییی فعلا تمرکزتو بزار رو خودت زوده بخوای رحمتو بدنتو برا یه بچه بپوکونی

ببین ن باهم میخوابیم مثلا هفته ای یکبار به زور یادش میوفته منم ی نیاز هایی دارم مثل موز نرسیده کاله ...

به راستی خام وکال فهم هست مانگران توهستیم که سخته بااین خام ونپخته زنده موندوزندگی کرد..

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
بنظرم تو هم برو خونه ی پدرشوهرت و با خانواده ش صحبت کن ببین نظر اونا چیه و همچنین واکنش همسرت پیش او ...

اصلا الان تحمل دیدنشونو ندارم انگار دارم میرم منت کشی من تو خونم نشستم اون قهر کرده رقته برگشت برگشت برنگشتم ب جهنم

و اینکه خب البته تو هر سنی ازدواج باید منطقی و عاقلانه باشه🥲❤️ان شاالله خوشبخت باشی همیشه 🥰🌷

بله دقیقا،متاسفانه توی سن کم زیاد توجه‌ای ندارن، ممنون❤️

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

به راستی خام وکال فهم هست مانگران توهستیم که سخته بااین خام ونپخته زنده موندوزندگی کرد..

من نسبت به سنم خیلی میفهمم شاید یکم عصبی باشم ولی باور کن تو زندگیم کم نذاشتم همه منو مقصر میدونن

اره دارم رمزامون یکیه بابا بره ولی بشوره همه جارو مرتب

همینایی ک اینجا گفتی رو مستقیم حتی شده با دعوا بگو 

بزار تکرار نکنه 

و حیوون ک حیوونه میرینه بعدش خاک میریزه 

تو ی نکاه نمیندازی 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
اره خواهر بیخیال شو سنی نداریی از این مرد بخوای الان بچه دار بشییی فعلا تمرکزتو بزار رو خودت زوده بخ ...

خدا لعنتش کنه ۲ روزه اعصاب برا من نذاشته هنوز نمیدونه چجوری باید خودشو بشوره من باید ترو خشکش کنم چ برسه بچشم بیاد دیگه بدتر

غرورشو هدف بگیر

بهش بگو تو مرد گنده ای شدی خجالت نمیکشی بلد نیستی برینی؟ خجالت نمیکشی تمام سرت تو گوشیه؟ تو اینستا چی گیرت میاد؟؟ زندگیتو ول کردی چسبیدی ب چی؟ تگ اصلا مسئولیت پذیری حالیته؟ کی. میخوای ب خودت بیای؟ تو قرار نیست بابای بچه بشی؟ قراره جوری بمونی که زنت نا امید شه ازت؟ 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
من نسبت به سنم خیلی میفهمم شاید یکم عصبی باشم ولی باور کن تو زندگیم کم نذاشتم همه منو مقصر میدونن

عزیزم درکت می کنم شرایطم یجورایی مثل خوددته🥺ان شاالله خوشبخت باشی برا منم دعا کن 

خدا لعنتش کنه ۲ روزه اعصاب برا من نذاشته هنوز نمیدونه چجوری باید خودشو بشوره من باید ترو خشکش کنم چ ...

حق داری عزیزم تو گفتی من اصلا صورتم درهم شد وای وای مرد به این گندگی خودش خجالت نمیکشه چقدرم بی مسولیته که دوهفتس خونه میخوره و میخوابه پا نمیشه بره کار پیدا کنه خدا صبرت بده والا

[QUOTE=366762042]اصلا الان تحمل دیدنشونو ندارم انگار دارم میرم منت کشی من تو خونم نشستم اون قهر کرده رقته برگشت برگشت ...[ چی بگم گلم خودت شناختت بیشتره ازش و بهتر میشناسیش بزار عصبانیتت که فروکش کرد بهتر میتونی تصمیم بگیری