غذای اصلی کباب و جوجه باشه درکنارش ۴ تا ظرف فینگر باشه خوبه یا زیاد هست یکی رو حذف بشه مثلا کباب جوجه دیگه فینگر نباشه یا فقط فینگر کباب این چیزا نباشه یا هردو؟! زیاد نمیشه اسراف بشه هم پولو کباب و جوجه هم ۴ تا طرف فینگر فود ۱۲ تایی
برا تولد دختر ۷ ساله
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا خودت درست نمیکنی؟ پلو بزار.. 4 تا مرغو کبابی خرد کن بزار توو سس... یه منقل درست کن سیخ بکش موقعی ک سفره میچینن بزار رو ذغال.. 5 دیقه پختش زمان میبره... حدود 15 تا هم کباب کوبیده بگیر.. آش سوپ هم آماده بگیر.. دونوع فینگر فود هم خودت درست کن.. مثلا کیک مرغ و سمبوسه.. یا ژله شیشه خورده و سالاد ماکارونی.. بعد یک نوع هم دسر درست کن... همه اینا برات کمتر از چیزایی ک از بیرون میگیری در میاد.. مفصل و چشمگیر هم هس... برا دخترتم بیشتر خوش میگذره
فینگر فود و ساندویچ بزار یا سالاد ماکارونی/ به نظرم کباب اینا مناسب مهمونی تولد نیست.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را