2777
2789
عنوان

برا تولد فینگر فود خوبه یا غذای کبابی

| مشاهده متن کامل بحث + 3550 بازدید | 100 پست
فینگر فود دو مدل کافیه فقط برا قشنگیه و تنوع کنار غذای اصلی هستیه فینگر الویه یا ژامبونیه فینگر کشک ...

اینا هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قشنگم هسترو کیفیتش تاکید کن

خیلی تاکید کردم گفت ما اصلا حتی چیز فریزری هم نداریم همه تازه هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

چرا خودت درست نمیکنی؟ پلو بزار.. 4 تا مرغو کبابی خرد کن بزار توو سس... یه منقل درست کن سیخ بکش موقعی ک سفره میچینن بزار رو ذغال.. 5 دیقه پختش زمان میبره... حدود 15 تا هم کباب کوبیده بگیر.. آش سوپ هم آماده بگیر.. دونوع فینگر فود هم خودت درست کن.. مثلا کیک مرغ و سمبوسه.. یا ژله شیشه خورده و سالاد ماکارونی.. بعد یک نوع هم دسر درست کن... همه اینا برات کمتر از  چیزایی ک از بیرون میگیری در میاد.. مفصل و چشمگیر هم هس... برا دخترتم بیشتر خوش میگذره

اگه تولد حالت خانوادگی داره کباب و فینگرفود در کنار هم

اره خانواده خودم و همسرم هستیم با عروس هاشون 

هر سینی چه قیمت؟

۴ سینی رو به من گفت ۷ تومان 

البته دوتا آخر سینی مزه هست دوتا اول فینگر فود

چرا خودت درست نمیکنی؟ پلو بزار.. 4 تا مرغو کبابی خرد کن بزار توو سس... یه منقل درست کن سیخ بکش موقعی ...

عزبزم من آنقدر کدبانو نیستم به خدا غذای معمولی رو به زور درست می‌کنم 😅😅

بعد خونه قرار نبست بگیریم که کافه و رستوران هست 

چرا خودت درست نمیکنی؟ پلو بزار.. 4 تا مرغو کبابی خرد کن بزار توو سس... یه منقل درست کن سیخ بکش موقعی ...

ولی چقدر بامزه گفتی لذت بردم 

مشخص خیلی زرنگ و کدبانویی

فینگر فود و ساندویچ بزار یا سالاد ماکارونی/ به نظرم کباب اینا مناسب مهمونی تولد نیست.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فینگر فود و ساندویچ بزار یا سالاد ماکارونی/ به نظرم کباب اینا مناسب مهمونی تولد نیست.

فینگر فود رو میشه به عنوان پیش غذا سرو کرد کباب و جوجه هم غذای اصلی فینگر خالی حس می‌کنم زشته