برای ۴ گرم حدود ۲۲ تومن باید داشته باشی که دست دو بخری
اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
ببین من مطمئن نیستما اما میگن تا حدود ۴۸۰۰ پایین میاد
البته در طولانی مدت صعودیه اما واسه نوسان گیری و شما که میخوای به پولت بخوره خوبه
ولی باز خود دانی میخوای بخری
اگه تو چند روز آینده دلار رفت روی ۸۳ تومن روند افزایشی ادامه پیدا میکنه برا ۹۰ اگه دلار نریخت بدون که طلا هم ریزشی نمیشه ولی اگه بانک مرکزی اصلاحیه بده برای دلار طلا هم به نظرم میاد تا ۴۸۰۰ اینطورا به نظرم یکم صبر کن البته این نظر منه خودت بهتر میدونی