ترکش به سرش خورده میشه گفت تقریبا شنوایی و بینایی رو از دست داد
الان حالش بده.رفته تو کما
میشه براش صلوات بفرستین
شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچههام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچههام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولی کلا بعد جانبازی زندگی نکرد.همش قرص باید مصرف میکرد و بعضی وقتا موجی میشد
فکر کنم حدود ۶۵ سالشون باشه.تو بیمارستان شهر خودمون قبولش نکردن و محترمانه انداختنش بیرون
الان بیست روزه تهرانه و خانمش هم از خستگی مریض شده
توی همه کانالهای خبری شهرمون پخش کردن عکسشو ولی چشم