2777
2789
عنوان

این سومین تاپیکی هست که میزنم ولی کسی نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 41 پست
هرچی بیشتر شستشو کنید بدتر می شید چون بدن قدرت مقابله رو ازدست می ده.اصلا مواد الکلی ووایتکس نزنید . ...

خب میخوام ظرف ها رو بشورم الان یکم وایتکس ریختم تو ظرفی که خورده بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا خودش میگه دیگه مشکلی ندارم ولی دیدم با بابام حرف می‌زد میگفت که بعضی موقع ها دوباره حالت تهوع میگیرم هرچی میگیم دوباره برو دکتر و سرم بزن میگه نمیخواد دوباره میرم میگه چیزی نیست حتی سرم هم بهش ندادن بزنه 

خب میخوام ظرف ها رو بشورم الان یکم وایتکس ریختم تو ظرفی که خورده بود

نه لازم نیست یه بار با مایع بشوری تمیز می شه.زمان کرونا یه دکتر بیماریهای عفونی گفت از وایتکس استفاده نکنید .همون مایع کافیه

فکر بکر

خب با شما زندگی میکنن ؟ به شما و خانوادتون منتقل شد ؟

نه خونه خودشه ولی به بقیه اعضای خونه نه همشون منتقل شد

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

ما کرونا گرفتیم دایم ازربه.دارچین ونعنا وزنجیل رو تو اب جوش می ریختیم و می خوردیم.زنجبیل تهوع رو ازبین می بره.زنجبیل چوبی بخر با کارد بتراش بریز تواستکان واب جوش بریز روش.پودر زنجبیل فایده زیادی نداره چون خایتش کم شده

فکر بکر

برای اسهالش اگر شدیده آب زیاد بخوره که آب بدنش نره بعد برو عطاری بگو بلوط آسیاب شده میخوام خودش بهت میگه چطوری بخوره مادرت نگران نباش خوب میشه اپیدمیه همه گیره

چرا اسهال شدید داشت همراه با استفراق بعدشم باید توالت رو بشورین وقتی میاد بیرون

نمیدونم من که بهش میگم‌میگه نه من اسهال ندارم دلپیچه هم ندارم فقط حالت تهوع داشتم و استفراغ که خداروشکر دیگه از دیشب استفراغ نکرده 

نمیدونم من که بهش میگم‌میگه نه من اسهال ندارم دلپیچه هم ندارم فقط حالت تهوع داشتم و استفراغ که خدارو ...

خب خوبه این حالتم یکی دو روز دیگه برطرف میشه

اگه در توانت هست سیاه دانه رو پودر کن با یه مقدار عسل مخلوط کن بده بخوره .مثل دارو.عفونت رو ازبین می ...

بهش گفتم تا برات دمنوش آویشن اینا درست بکنم میگه نه من خوبم مشکلی ندارم ولی رنگش اینا نرمال نیست نمیدونن به خار اینه دیروز بالا اورد یا هنوز حالت تهوع داره نمیدونم