2777
2789
چرا گلی؟ معلومه خیلی دلت گرفته

توی این دنیا من فقط یه اضافیم حداقل اونایی که شادن بتونن زندگیشونو بگذرونن و عمر طولانی داشته باشن 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
آرزو میکنم خدا بقیه ی تایم زندگیمو بده به کسی که زندگی خوب داره و خوشحاله بده و فردا دیگه توی تاریکی ...

من ولی از خدا می خوام هر مشکلی داره به حق حضرت زینب حلش کنه و هر خواسته ای داری به بهترین شکل برات اکی کنه✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ولی از خدا می خوام هر مشکلی داره به حق حضرت زینب حلش کنه و هر خواسته ای داری به بهترین شکل برات ا ...

مرسی عزیزم همچنین ایشالا حاجت روا بشی🫀

ولی کار من از این چیزا گذشته اگر میخواست درست بشه تا الان شده بود

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
توی این دنیا من فقط یه اضافیم حداقل اونایی که شادن بتونن زندگیشونو بگذرونن و عمر طولانی داشته باشن

اصلا اضافه نیستی اینا همه مزخرفن که میان توی ذهنت همه ما یه زمانایی خیلی ناراحتیم اما هممون یه رفیق داریم که موقع ناراحتیمون از خودمون بیشتر ناراحته اون رفیق خدا هست کسی که غیر ممکن براش وجود نداره✨

اصلا اضافه نیستی اینا همه مزخرفن که میان توی ذهنت همه ما یه زمانایی خیلی ناراحتیم اما هممون یه رفیق ...

درسته ولی ۲۱ ساله که زندگیمو غم گرفته آخه کی میخواد درست بشه مگه🥲 نمیخوام ناشکری کنم ولی از اولشم بدنیا اومدنم اشتباه بود

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
مرسی عزیزم همچنین ایشالا حاجت روا بشی🫀ولی کار من از این چیزا گذشته اگر میخواست درست بشه تا الان شده ...

مرسی گلی✨

من ازت ممنونم که تا الان وایسادی و جنگیدی از الان به بعدم ادامه بده تو می تونی نزار مزخرف ترین فکرا از پا درت بیارن👊💫 به جز الان یادت بیار چند بار دیگه ناراحت شدی ولی بعدش چی شده؟ حل میشه دختر مطمئن باش

مرسی گلی✨من ازت ممنونم که تا الان وایسادی و جنگیدی از الان به بعدم ادامه بده تو می تونی نزار مزخرف ت ...

خواهش میکنم لطف داری مهربون🌹

خیلی وقته دیگه شاد نیستم یادم نمیاد آخرین بار کی واقعی خندیدم

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
درسته ولی ۲۱ ساله که زندگیمو غم گرفته آخه کی میخواد درست بشه مگه🥲 نمیخوام ناشکری کنم ولی از اولشم ب ...

درست میشه بخدا درست میشه این فکرا تو مغز همه آدما میاد ولی نزار نا امیدت کنن یه سری چیزا دست خودته که باید تلاش کنی واسش و بجنگی در نهایت اون بالایی امضا کنه یه سری چیزام فقط دست اون بالایی گاهی یه چیزی می خوای خیر نیست برای همون درست نمیشه پس اگه جز دسته دومه اصرار نکن منم همسن خودتم بارها فکر مزخرف میاد ذهن آدم ولی هنوزم حداقل یه خدا هست که دوست داره من هروقت ناراحتم این جمله رو میگم یا علی نام تو بردم نه همی ماند و نه غمی توام تکرارش کن بعدم بسپر به خدا

درست میشه بخدا درست میشه این فکرا تو مغز همه آدما میاد ولی نزار نا امیدت کنن یه سری چیزا دست خودته ک ...

ممنون عزیزم🥲🫀 لطف کردی وقت گذاشتی

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚