2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😔💔

50 بازدید | 10 پست

مامانم داشت می‌رفت بیرون بعدش به خواهرم که ۱۴ سالشه گفت چیزی نمیخوای واست از بیرون بخرم؟! 

اونوقت هرچی واسه من میخره پولشو ازم میگیره 

۱۹ سالمه سه ماهه عقد کردم...مجرد هم بودم می‌گفت 

حق نداری بدون اجازه من تو خونه چیزی بخوری 

هروقت اجازه دادم برو سر یخچال ...وقتی هم که چیزی می‌خوردم می‌گفت فقط به ما ضرر میزنی ....

حالم خیلی بده 💔 دلم میخواد بمیرم فقط 😭

💔💔💔

منم حالم بده

شوهرم با داداشم قهره اجازه نمیده پنجشنبه ها که همه خونه بابام جمع میشن و میگن و می‌خندن برم

الان خودش دخترم را برداشته رفته خونه مامانش و من تنها تو خونه دلم میخواد برم یه جای دور که هیشکی نباشه😢😢😢

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

💔💔💔منم حالم بدهشوهرم با داداشم قهره اجازه نمیده پنجشنبه ها که همه خونه بابام جمع میشن و میگن و می ...

عزیزم به شوهرت کارت نباشه .اگه بدون بچه بهت زیاد بد نمی گذره اسنپ بگیر برو خونه مامانت .قبلش به شوهرت بگو.

فکر بکر

💔💔💔منم حالم بدهشوهرم با داداشم قهره اجازه نمیده پنجشنبه ها که همه خونه بابام جمع میشن و میگن و می ...

اگه اجازه نمی ده.به مامانت زنگ بزن تنها نباشی عزیزم این سختی ها می گذره وتو بعد چند سال بهش بگو من تحملت کردم

فکر بکر

عزیزم به شوهرت کارت نباشه .اگه بدون بچه بهت زیاد بد نمی گذره اسنپ بگیر برو خونه مامانت .قبلش به شوهر ...

خودم ماشین دارم

اجازه ندارم، میترسم نمیدونم چرا، چون قسمم داده جایی که داداشمه پا نذارم😭

مادر ندارم عزیزم، وگرنه کار به اینجا نمیکشید

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اگه اجازه نمی ده.به مامانت زنگ بزن تنها نباشی عزیزم این سختی ها می گذره وتو بعد چند سال بهش بگو من ت ...

فعلا خودشم باهام قهره سه روزه حرف نمیزنه، نمیدونم چی شده باز که قهر کرده

فعلا خودشم باهام قهره سه روزه حرف نمیزنه، نمیدونم چی شده باز که قهر کرده

اهمیت نده مردها یه مقدار عجیبند .حتی سنشون هم بالا بره باز حرکات بچه گونه دارند.قهر می کنند.تو خودتو با تلفن زدن با خانواده ات مشغول کن .بعد هم بیخیال خانواده ات شو.به خدا من شوهرم فوت کرده الان می فهمم که اشتباه کردم به خاطر برادرم جلوی شوهرم وایسادم.بعد از طلاق شوهرم فوت کرد .پشیمونن شدم چون برادرم اصلا ارزش برام قایل نبود حتی یه دعوت کوچولو هم نمی کرد.من فکر کردم .ازمامانت دور شدی .

فکر بکر

الهی بمیرم برات

خدا نکنه عزیزم

اهمیت نده مردها یه مقدار عجیبند .حتی سنشون هم بالا بره باز حرکات بچه گونه دارند.قهر می کنند.تو خودتو ...

خدا رحمتشون کنه، 

آره خیلی رفتاراش رو مخه

واسه همین رو حرفش حرف نمیزنم

در عین حال که دلم خیلی براشون تنگ شده حتی زنگم نمیزنم، ولی با بعضی رفتاراش دلم واسه خودم میسوزه، منی که اینقدر واسش احترام قائل شدم چرا یه ذره کوتاه نمیاد، 

بعدم اینکه خب بقیه هم وقتی دعوت میکنن این برادرم هس تنها کسی که نیست منم، جدا هم دیگه کسی دعوت نمیکنه، واسه همین با بقیه خانوادم رفت و آمدم خیلی کم شده، اینه که دلم خیلی میسوزونه😢 بچم اصلا دختردایی و پسرداییاش را ندیده

از شانسم فقط داداش دارم یه خواهرم ندارم که جای مادر برام پر کنه😓😓😓