2777
2789
عنوان

جوشای لعنتی چطور خوب میشن

64 بازدید | 15 پست

ی دو جلسه رفتم فشیال بهتر شد 

دیگ پولش ندارم

اینا چیکار میکنند چه موادی میزنن 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

صورتت رو خوب بشور فقط مرطوب کننده سبک با دست تمیز بزن روبالشیت بشور چیپس و مواد اماده زیاد نخور با اینا من جوش نزدم 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

صورتت رو خوب بشور فقط مرطوب کننده سبک با دست تمیز بزن روبالشیت بشور چیپس و مواد اماده زیاد نخور با ا ...

اژ من هفته ۴ الی ۵ تا میزنه با این ک مرتب روتین دارم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم صابون زردچوبه بگیر بزن با آب خیار اسپری کن من صورتم سه روز خوب شد

تو رو خدا عکسش بزار چه مارکی بگیرم

دیگ شده داروخانه 

تو رو خدا عکسش بزار چه مارکی بگیرمدیگ شده داروخانه

صابون زردچوبه عطاری بگیر رنگش قهوه ایی باشه فقد نارنجی نخر ،من صورتم دقیقا دو هفته پیش مثل تو بود الان صاف صاف شد ، من شب صابون زردچوبه میزنم بد آب خیار اسپری میکنم بد محلول کلیندا مایسین همش میزنم روی جوشم صبح هم فقد صابون زردچوبه میزنم با محلول کلیندا مایسین میزنم ، بعداظهر هم دوباره کلیندا مایسین میزنم، انقدرررر صورتم صاف شده من جوش هورمونی داشتم ۶ ماه درگیر شدم سر دو هفته دقیق با این خوب شدممم خیلی عالی شد صورتم، کلن سر جم هم صابون زردچوبه و محول کلیندا  ۱۰۰ تومن اینا میشه خیار هم ک تو خونه هست 

صابون زردچوبه عطاری بگیر رنگش قهوه ایی باشه فقد نارنجی نخر ،من صورتم دقیقا دو هفته پیش مثل تو بود ال ...

عکس لطفا میفرستی برام

صابون زردچوبه عطاری بگیر رنگش قهوه ایی باشه فقد نارنجی نخر ،من صورتم دقیقا دو هفته پیش مثل تو بود ال ...

مارک داره صابون؟ یا دست ساز هست 

من از این محلول ها اینقدر استفاده کردم همش هیچی نمی‌کرد

دیگ 

مارک داره صابون؟ یا دست ساز هست من از این محلول ها اینقدر استفاده کردم همش هیچی نمی‌کرددیگ

من هر یکساعت یکساعت میزدم رو جوشم خیلی خوب بود حتما تو با فاصله میزدی ،ن مارکی نداره هرچی قهوه ایی خوبه،عطاری ها پره

من هر یکساعت یکساعت میزدم رو جوشم خیلی خوب بود حتما تو با فاصله میزدی ،ن مارکی نداره هرچی قهوه ایی خ ...

خب زحمتت ی عکس از صابونت بزار

من هر یکساعت یکساعت میزدم رو جوشم خیلی خوب بود حتما تو با فاصله میزدی ،ن مارکی نداره هرچی قهوه ایی خ ...

جوشای شما مثل من بود دقیقا