2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم ناراحت بشم

66 بازدید | 6 پست

تقویم ۱۴۰۴ گرفته بودم

ساعت سال تحویل رو نگاه میکردم

به نامزدم گفتم که اولین سال مشترکمون که کنار همیم و همین حرفا بعد پرسیدم کجا بریم فقط میخواستم ببینم چه جوابی میده 

برداشته میگه مامانم تنهاست شما خانوادتون خواهرات هستن تا اینجا مشکلی نداشتم و خب با خودم گفتم چیزی نمیشه من میرم اونجا بعدش برداشت گفت  

من پیش مامانم تو هم خواستی میتونی خونه بابات اینا باشی

قبلا هم تو جلسات آشنایی در مورد این موضوع حرف زدیم و حساسیتمو دیده بود  

نامزدم بچه آخر خانوادست خواهر و برادرم داره پدرشون در قید حیات نیست به واسطه اینکه بچه آخری که تو خونه مونده احساس مسئولیت بیشتری میکنه منم خیلی سعی کردم درک کنم و کنار بیام 

ولی واقعا بعضی وقتا دلم میشکنه نمی‌دونم چیکار کنم 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
بنظرم مادر و پدر افتاب لب بومناینو بچه دار بشی میفهمیادم برا پسرش صد برابر دخترش زحمت میکشهب دل نگیر ...

پس ازدواج کردم برای چی که اخه 

اونم اولین سال که فکر میکردم ذوق بیشتری باید داشته باشه 

یا حداقل با یه لحن دیگه میگفت که دوست داره منم کنارش باشم ولی مامانشم تنهاست

برادرای دیگه شم هستن ولی اونا میرن خونه پدرزناشون

منم اینقدر خودخواه نیستم ولی حداقل اعتدال داشته باشه یه بار اینجا یه بارم خانواده من

نمی‌دونم شایدم به قول شما بچه دار شدم میفهمم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس ازدواج کردم برای چی که اخه اونم اولین سال که فکر میکردم ذوق بیشتری باید داشته باشه یا حداقل با یه ...

جوش نزن

بخدا اینقدر کشیدم. ولی اگر مرد فک کنه مخای خانوادت و بینشون بذاری لج میکنه

اون وقت تو اذیت میشی

جوش نزنبخدا اینقدر کشیدم. ولی اگر مرد فک کنه مخای خانوادت و بینشون بذاری لج میکنهاون وقت تو اذیت میش ...

درست میگی عزیزم

واقعا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم خیلی ناراحتم 

درست میگی عزیزمواقعا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم خیلی ناراحتم

مردا کاری ک بخان میکنن

بعدم الکی سرلج باخانواده زن میفتن

بنظرم خودتو با حرف زدن همینجا یا دوست چیز سرگزم کن

واقعا نمیدونم ما ازدواج میکنیم تنها نباشیم ولی تنتاتر میشیم

مردا کاری ک بخان میکننبعدم الکی سرلج باخانواده زن میفتنبنظرم خودتو با حرف زدن همینجا یا دوست چیز سرگ ...

چی بگم‌ امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه