2777
2789

طرف تاپیک زده یه ماه بعد مهاجرت میکنم فلان کشور، بجای ارزوی موفقیت و سلامت نوشتن واییییی چرا اونجا ارزش نداره الِ و بل هس و فلان.... مگه از شما پرسید چجور کشوری هس؟ به شما چه با پول شما میره؟ تازه بهشون هم وقتی گفته در مورد نوع کشور سوال نکردم یکی برگشته  گفته نه که من خیلی از مهاجرت حالیمه برا همین ناخواسته تو اینجور بحثا نظر میدم. خب خواهررمممم بتو چه واقعا بتو چه چه خواسته چه ناخواسته مگه ازت سوال دیگه ای شده که میای دل بچه رو اول راهی خالی میکنی و خیلی های دیگه که اصن انگار ارث باباشون خورده شده والا شما ها اگه بفرستنتون اونجا با سر میرید، یا طرف تاپیک میزنه شوهرم خوبه میگن داری دروغ میگی پز شوهرتو میدی شوهر خوب نداریم تو ایران😂

یکی میگه شوهرم دکتره میگن فردا که با منشیش بهت خیانت کرد حالت جا میاد....... 

یکی میگه میرم انتالیا ماه عسل اومدن نوشتن الان انتالیا برف و بورانه😐😐😐😐😐(این یکی دیگه خیلی شاخدار بود، فکن یکی از شرجی ترین شهر های دنیا برف و بوران باشه) 

یا ترکیه هم شد سفر؟ 

بابا چقدر ما انقدر بخیلیم از کی چشم دیدن همو نداریم مگه چقدر تخریب شدیم که دائم دنبال تخریب کردن و زهر کردن لحظات همدیگه ایم؟ چرا چشممون به بدبختی و خیانت دیگرانه؟ 

هرسری میام سایت پربازدید هارو میبینم واقعا ناامید تر از دیروز برای حال ایران میشم، این سایت خیلی انرژی منفی میده. 

شما هم از این تاپیکای سمی دیدید؟ 😂

کلا اگه تو ذوق طرف نزنن امتیاز اون مرحله رو از دست میدن.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تاپیک های خوب رو بیشتر میبینم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
واقعا انگار اینجوریه. ولی تا کی و چقدر؟

انتها نداره متاسفانه🥲

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بخصوص وقتی میگن این کشور خوب نیست اون کشور خوب نیست انگار با پدر محترم دور دنیا رو در هشتاد روز زدن 

خلاصه کلام چیزی که خوب نیست اقتصاد ماست 

اخبارم ی نگاه بندازید آمار وحشتناک فرار مغزها در سال ۲۰۲۴ برای ایران 

از من و تو نوعی باهوش تر که هستن ولی رفتن