2777
2789
عنوان

به همین شب عزیز شما خودتون شاهد بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون ما چیزی جز فیش واریزی نداریم دستمون جایی بند نیست.چون وقتی انحصار ورثه میشه دولت اول بدهی های شخ ...

درسته اول بدهی ها باید پرداخت بشه سر همین برسد با خانواده شوهرش حرف بزنید اگه دیدید اونا میخوان بازی در بیارن طرح دعوا کنید 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
درسته اول بدهی ها باید پرداخت بشه سر همین برسد با خانواده شوهرش حرف بزنید اگه دیدید اونا میخوان بازی ...

دیگه باید همین کارو کنیم.

طرح دعوا کنیم میتونیم ثابت کنیم؟

توی مراسم هم خانمش گریه میکرد وماشین رودمیگفت یعنی همه فهمیدن ما یک ماشین گرفتیم.

دیگه باید همین کارو کنیم.طرح دعوا کنیم میتونیم ثابت کنیم؟توی مراسم هم خانمش گریه میکرد وماشین رودمیگ ...

تو مراسم خانومش چی میگفت؟

اره می‌گفت خیلی ناراحت بود.یعنی مثلاً می‌گفت نتونست بیاد ماشین خودش تحویل بگیره.از دنیا رفت.ناراحتی ...

شما یه زنگ فردا صبح به نمایندگی ماشین بزن مثلا اگه مال ایران خودرو زنگ ایران‌خودرو شهر خودتون بزنید 

ممنون از راهنمایی هاتون.

ولی نمایندگی تا جایی که می‌دونم فقط تحویل خود فرد میده مگر وکالت داشته باشی.

ما وکالت نداریم.

خودشم بنده خدا فوت شده.

همش فکر میکنم میره جز لیست دارایی وانحصار ورثه که زن هم طبق قانون یک هشتم ارث می‌بره.

ماهم دستمون به جایی بند نباشه.

فردا حضوری میرم حتما.

حتما برید و بعدش برید سراغ خانواده همسرش مظلوم بازی در بیارید اما سادگی نه

اگه می‌بینید دارن بازی در میارن همون فردا برید شکایت کنید که حداقل نمایندگی ماشین به اونا تحویل نده

ممنون از راهنمایی هاتون.ولی نمایندگی تا جایی که می‌دونم فقط تحویل خود فرد میده مگر وکالت داشته باشی. ...

تو تاپیک بعدی جوابت دادم