2777
2789
عنوان

پسربچه بهم گفت پول کرایه ندارم

114 بازدید | 20 پست

بچه ها من منشی م

الان یه پسربچه اومد بم گفت بیرون خیلی سرده

میشه بیام تو یکم گرم شم 

منم گفتم بیا 

نشوندمش صندلی کنارم

بعد گفت خواستم برگردم خونه فک کنم کرایه م کمه.

بهش گفتم از بچه های کاری؟

اخه به سرو وضع حرف زدنشم نمیومد🥸

گفت نه! مامان بابام تا ۸ سرکارن من میام بیرون میگردم برا خودم

گفتم چند سالته تو؟

گفت ۱۳

گفتم چقدر ریزه میزه تری نسبت به سنت

خندید

دیگه بهش گفتم من کرایه تو میدم ولی توام مراقب باش حداقل میای بیرون شبا زود برگردی 

بعد گفتم چطور برمیگردی بهم گفت از کجا ماشین میگیره و کجا پیاده میشه

دیگه حس کردم یکم گرم شده بهش پولو دادم

بعد حواسمم بود ببینم دروغ گفته یا نه

دیدم واقعا رفت اونور خیابون که ماشین سوار شه 

شما بچه های 13 سالتونو میذارین تنهایی بیرون باشن تا قبل 8 شب؟!؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه راست گفته باشه خیلیم کوچیک نیست دیگه میتونه بره بیرون

عقلش به جایی رسیده باشه گول نخوره از کسی اوکیه

وگرنه کلمبیا نیست با مسلسل بیان کله ی کسیو بکنن تو گونی ببرن خود طرف نباید گول بخوره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

نه ،نهایت ش دختر م تو ۱۳ سالگی تا سر خیابون شاید میرفت یا خونه ی مامانم که اونور خیابونه ،تنهایی تاکسی اینا سوار نمیشد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
زمان ما دخترای ۱۳ ساله از این سر شهر به اون سر شهر میرفتن کلاس زبان با اتوبوس

از یطرف میگم پسر زیاد تو خونه حبس شه لوس میشه

باید بره تو اجتماع پرو بشه🤣🤦🏻‍♀️

ولی نمدونم اگ خودم مادر بشم فک کنم از اونام ک همش استرسیم و نگرانم تنهایی بلایی سر بچم نیاد

الهی

خوب کاری کردی کرایه دادی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿