2777
2789
عنوان

پدر و پسر با هم قهر هستن

115 بازدید | 16 پست

سلام .‌دوستانی که میخونن

التماس دعا دارم . شوهرم و پسرم اصلا  با هم حرف نمی‌زنن 

من از این بابت خیلی غصه میخورم . به هر کدوم هم میگم کوتاه بیا فایده نداره. به خدا خسته شدم . افتادم بین دو تا آدم لجباز و هر لحظه استرس دارم که با هم دعوای بدی بکنند .  پسرم 21 سالشه 

راضی باش به رضای خدا 

ولشون کن خودشون اوکی میشن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش

طبیعی هست

زمان بده

پسرا خیلی بد شدن. 

خیلی باید باهاشون مدارا کرد

خواسته پسرت برابرده ندشه حتما

ی بزرگ تر فامیل و بیار بعد ی مدت دیگ البته پادرمیونی کنه

شوهرم با پدرش پنج سال قهر یود

متاسفانه گوشش بدهکار نیست . خیلی بهش میگم با بچه ت دوست باش . جوونه و غرور داره . ولی فایده نداره

بهش بگو امید من تویی پشت وپناهم تویی تو تو خونه اینجوری کنی من به کی پناه ببرم

بهش بگو امید من تویی پشت وپناهم تویی تو تو خونه اینجوری کنی من به کی پناه ببرم

هر راهی که بری رفتم . التماس . گریه . حرف منطقی 

فایده نداره . اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده 

راضی باش به رضای خدا 
میتونی بگی دلیل قهرشونکی مقصره

پسرم یه پولی داده بود به باباش که براش ماشین بخره.

شوهرم امروز و فردا میکرد . بعد فهمیدم که یه مقدار از پول رو برداشته بابت وکیل که برای زمین های پدریش با عمه ش مشکل خورده بود . پسرم از این بابت خیلی ناراحت شد . البته ماشین رو شوهرم براش گرفت اقساطی . ولی همچنان بهش بدهکاریم و اون طلبکار 

راضی باش به رضای خدا 
اونم قهر بودبا همشون قهر بودب ژور اشتی شون دادیمالانم دیگ مثل قبل نیستنولی زیاد برا هم مهمم نیستن

پسر من هم شرایطش رو داره که مستقل بشه . ولی من نزاشتم اگه بره من دق میکنم. خیلی دوسش دارم 

راضی باش به رضای خدا