2777
2789
عنوان

کنکوریا و قبولیای کنکور بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه نمره خوب میخوای باید از الان بخونیو اگه قراره از الان بخونی باید ی منبع کامل رو بخونیشب امتحان خ ...

از الان میخوام بخونم ولی میخوام چند دور برسم

میخوام کتاب+مجله شب امتحان رو بخونم ک کل سوالای نهاییه

برای نهایی ها

ینی میگی فرمول بیست یا منودرسام رو بخونم؟

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

من ریاضی و زبان رو برای نهایی حذف کردم تا حداقل دروس معمولی تر رو بتونم با نمره خوب قبول شم دعا کنین ...

عزیزم کارت اشتباهه

همه رو ۱۸ بشی خیلی بهتره تا اینکه ۴ تارو ۲۰ بشی دوتارو ۱۴

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

از الان میخوام بخونم ولی میخوام چند دور برسممیخوام کتاب+مجله شب امتحان رو بخونم ک کل سوالای نهاییهبر ...

فرمول بیستم خوبه برا عمومی ها فقط تخصصی ها رو تست بزن دیگه حالا چند وقت دیگه کنکورم داری

زندگی زیباست....💚

فرمول بیستعمومیا رو که درس به درس میخونی و امیدوارم از قبلا شروع کرده باشی و ننداخته باشی شب امتحان، ...

برای نهایی ها

تا فرمول بیست و خیلی سبز
تا الان کتابامو خوندم

ابدا تا امتحان نهایی باید هر درس رو حداقل ۳ بار دوره کنیشب امتحان کلا خیلی وقت کنی، درسارو یه بار بخ ...

برای نهایی ها

تا فرمول بیست و خیلی سبز

از الان بخون شب امتحان فقط مروره

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄