2777
2789

اول از همه به خالم گیر دادم کلی بهونه گیری کردم و باهاش جر و بحث کردم

الانم برادر ۱۳ سالم اونم جلوی دوستاش تا میتونستم سرش داد زدم بخاطر اینکه از صبحه دارم به سوالای امتحانیش جواب میدم و کلی نمونه سوال نوشتم ول اصلا اهمیت نمیده و با دوستاش تو اتاقش دارن گوشی بازی میکنن

تا تونستم جیغ زدم چون از درس خودم زدم برای اون

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

الان پشیمونم که چرا جلوی دوستاش اذیتش کردم یا خالمو اذیت کردم

میترسم حلالم نکنن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

این ی چیز دلبخواهیه و شما خودتون خواستید براش طرح کنید دیگه چرا منت میزارید

خواست میاد نخواست نمیاد

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داشتی خب

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
این ی چیز دلبخواهیه و شما خودتون خواستید براش طرح کنید دیگه چرا منت میزاریدخواست میاد نخواست نمیاد

خودم نخواستم براش طرح کنم خودش از صبحه که نشستم پای لپتاپ یک دقیقه نزاشت تمرکز کنم هر دقیقه سوال میپرسید که اخرم مجبور شدم کار خودمو ول کنم بچسبم به درس این 

براش نمونه سوال دانلود کردم گفت اینارو نخوندیم کتابشو چک کردم از بس لاشو باز نکرده بود با سوالا اشنایی نداشت منم چند تا سوال تو کتاب علامت زدم که همونارو حل کنه گفت میرم خوراکی بگیرم دیدم دوستشو اورده خونه 

فردا هم تا شب برنامه داره نمیرسه بخونه

از درس خودت نزن منت هم نزار داد هم نزن سرش

آخه میدونی اول موس موس میکنه میگه یادم بده بعد که دید دارم براش وقت میزارم میره دوستشو میاره 

میدونم کار بدی کردم داد زدم ولی خب شعور نداره اول میگه برام وقت بزار و فلان بعد که کلی سوال نوشتم میره دوستشو میاره؟

خودم نخواستم براش طرح کنم خودش از صبحه که نشستم پای لپتاپ یک دقیقه نزاشت تمرکز کنم هر دقیقه سوال میپ ...

خب بازم فرقی نمیکنه دیگه عزیزم

حالا اشکال نداره میگذره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

شمااول سعی کن دیگه دادو بیداد نکنی بعدا اگه تغییری حاصل شد بفکر حلالیت باش

عصبیم چیکار کنم از بس اعصابمو این خانواده بهم زدن از بس مسیولیت میزارن رو دوشم و نمیپرسن آیا اصلا میتونی انجام بدی یا نه اگرم انجام ندم خودشون انجام نمیدن

میدونم کار بدی کردم داد و بیداد کردم واقعا خجالت زده م اونم جلوی دوستاش ولی خب نمیتونم عصبانیتم رو کنترل کنم

عصبیم چیکار کنم از بس اعصابمو این خانواده بهم زدن از بس مسیولیت میزارن رو دوشم و نمیپرسن آیا اصلا می ...

ماهم اعصابمون خورده توخانواده .همه کاریم مجبوریم انجام بدیم حتی کارای مردونه ...مجبوریم به خودمون مسلط باشیم

لایک نکنید .توروخدا 
خب بازم فرقی نمیکنه دیگه عزیزمحالا اشکال نداره میگذره

فک کن یکی ازت بخواد بهش کمک کنی بعد دید تو داری همه کارا رو انجام میدی خودش بره پی خوشگذرونیش

هم دلم براش میسوزه چون اصلا مهارت درس خوندن و مطالعه بلد نیست

من نمیگم ۲۰ بگیره ولی خب حد اقل ۱۴ و ۱۵ که بگیره 

پدر و مادرم چون ته تعاریه نه به تربیتش کاری دارن نه به درسش، حتی به سر و وضعشم درست نمیرن از بس دلم براش میسوزه عصبی میشم سرش داد میزنم 

ماهم اعصابمون خورده توخانواده .همه کاریم مجبوریم انجام بدیم حتی کارای مردونه ...مجبوریم به خودمون مس ...

چی بگم عزیزم 

من شاید زیادی ساده م 

پدر و مادرم آدمای مضطربین بهم به ارث رسیده مشکل اعصاب دارم کلا

چی بگم عزیزم من شاید زیادی ساده م پدر و مادرم آدمای مضطربین بهم به ارث رسیده مشکل اعصاب دارم کلا

به ادمایی که زود به همه چیز مسلط میشن دقت کن الگو برداری کن .

لایک نکنید .توروخدا 
خب بازم فرقی نمیکنه دیگه عزیزمحالا اشکال نداره میگذره

برای خودم ناراحت نیستم برای اون ناراحتم جلوی دوستاش ضایع شد😭