2777
2789

اواخر ماه قبل لیزر انجام دادم

ببخشید..... ولی الان قسمت خط باسن قرمز شده و میسوزه

کسی بوده ایطور بشه؟

به اپراتور لیزر گفتم میگه عادیه

اخه خیلی درد و سوزش داره

کسی بوده بعد لیزر این اتفاق براش پیش بیاد؟ چکار کردین ؟؟؟

یه ماه بعد هنوز سوزش داری؟!!! 

پماد بهت نداده؟؟ 

بعد لیزر پماد باید بزنی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره حدودا قرمز هم شده پماد زینک از انروز تا به الان دارم میزنم ولی همچنان بی تاثیر بوده این پماد

سوزوندتت

بایدم بگه طبیعیه گردن میگیرن مگه؟

اصلا نباید درد داشته باشه حتی همون روز

برو مرکز به مدیرشون اعتراض کن

پماد زینک اکساید نوشته روش اونو میزنم😔

یکی هست روش نوشته زینک اکسید و روغن ماهی اون بهترهبتامتازون و زینک اکسید رو هم میتونی ترکیب کنی بزنی

یه روز سوز عادیه ولی بیشتر عادی نیست برو به مدیرش بگو

سوزوندتتبایدم بگه طبیعیه گردن میگیرن مگه؟اصلا نباید درد داشته باشه حتی همون روزبرو مرکز به مدیرشون ا ...

اخه جوریه که همی الان یه وری دراز کشیدم قشنگ از بالا تا پایین میسوزه و درد داره

یعنی اگه سوزونده باشه ممکنه باعث تیرگی بشه؟

دیروز زنگش زدم بهش گفتم خیلی ریلکس گفت نه طبیعیه پماد زینک بزن و فلان

اره بنظرم باید به خود دکتر مطبشون بگم

یکی هست روش نوشته زینک اکسید و روغن ماهی اون بهترهبتامتازون و زینک اکسید رو هم میتونی ترکیب کنی بزنی ...

امروز سوزش و دردش بیشتر شده جوریکه نتونستم برم بیرون موندم کل امروز رو توی خونه

اخه جوریه که همی الان یه وری دراز کشیدم قشنگ از بالا تا پایین میسوزه و درد دارهیعنی اگه سوزونده باشه ...

اصلا طبیعی نیست

دستت هم بسوزه یکی دو روز درد میکنه نه دو هفته

حتما برو به دکترشون بگو

ببین مسئول اونجا کیه حتما اعتراض کن